Inlägg från: LeLove |Visa alla inlägg
  • LeLove

    "Skala" brieost?

    Om man skär bort kanterna (det är väl där bakterierna sitter) så borde man kunna äta lite av det som är i mitten? Håller på att dö av längtan efter den där brieosten som står i kylskåpet(!) (pastöriserad är den också kanske ska tilläggas, "kolibrie"). Är i vecka 21 om det gör någon skillnad? Kunnat hålla mig dom andra graviditeterna men nu? Gaaaaaah

  • Svar på tråden "Skala" brieost?
  • LeLove

    Men den är ju pastöriserad? Nån sa att bakterierna frodas från utsidan & innåt... Sen var det min kära sambo som köpte hem den till sig... Så skämtade han och sa att jag får väl skära bort "skalet" då om jag nu så gärna vill äta^^ Grymt jag vet(!)

  • LeLove

    Benedicte12 - Jag gjorde det nyss, smakade inte alls likadant =( den bubblade kanske för länge? Hela hade smält ut över hela mackan... Fantasilös - Hur länge körde du i mikron? Tills det bubblade? Eller så den blev lite mjuk bara?

  • LeLove

    Nej det var Fantasilös som körde mikron :) Men har ni kört varma tills det börjar bubbla eller låter ni det bubbla en stund? Mina smälte ju ut över hela mackan och förlorade all smak =(

Svar på tråden "Skala" brieost?