• Tecum

    Han vill inte ha sitt barn eller mig längre...

    Anonym (n) skrev 2014-08-27 18:56:16 följande:

    han var inte mogen att bli pappa. sorry men det är rätt vanligt när killar är så unga och får barn. 


    Tyvärr, så är det. Det är risken med att skaffa barn när man är så unga som ni. Tycker synd om dig men du får nog ställa in dig på att vara ensam mamma en tid. Ett tips, bryt inte med hans släkt. Ditt barn har farmor, farfar, faster osv där och så ska det förbli. Systern menade nog inget illa, hon var bara uppriktig och det får du ta.
  • Tecum
    LinaSofia skrev 2014-08-27 19:49:16 följande:
    Jasså och vad vet du om det?! Varför skulle man inte kunna vara en bra förälder bara för att man inte är 45 år när man får sitt första barn?!

    Det finns många "gamla" föräldrar som prioriterar allt annat än sina barn. Träning, karriär och "egentid". Det där men att en man som är 21 år ansvarsbefrias för att han är "ung" köper inte jag.
    Ingen ansvarsbefriar honom, han är pappa till ett barn och kommer att få ta ansvar, på något sätt. Ingen försvarar honom, vi bara förklarar hur vissa personer fungerar. Det är riktigt att det finns dåliga föräldrar i mogen ålder, men just beteendet att sticka iväg för att vara med kompisar och leva loppan är ett tecken på ungdomlig omognad. Uppenbarligen var han inte redo att bli pappa även om han trodde det.
Svar på tråden Han vill inte ha sitt barn eller mig längre...