Inlägg från: Anonym (aldrig bantat) |Visa alla inlägg
  • Anonym (aldrig bantat)

    Vad gör jag för fel? Går inte ner.

    Anonym (värdo) skrev 2014-08-28 11:35:18 följande:
    Äter jag inget mellan lunch och frukost blir jag väldigt hungrig och det vill jag helst undvika då det då är lättare att falla för frestelser. Är inte så förtjust i fettig mat överlag och äter jag mycket fett så får jag även sug efter socker och där faller jag lätt så jag försöker undvika det så långt det går.
    I min kycklingsallad finns kyckling, gurka, tomat, majs, spenat och kidneybönor. Det är väl ändå bra?
    Hur känns kläderna? Det är det du ska fokusera på. Inte vikten. Och kroppen behöver fett också. Det enda du skall göra är att minska på vanliga portioner. Lägg upp maten på en assiett så lurar du ögat. Att banta och ändra sin kost helt jämfört med innan låter som en jobbig metod faktiskt.
  • Anonym (aldrig bantat)
    Inte jag skrev 2014-08-28 11:57:07 följande:
    Men det är många som har valt en annan metod för att gå ner som har svårare att gå ner i vikt eftersom de har bantat innan och kroppen inte vet hur den ska förhålla sig heller. Om kroppen ska våga lita på det nya eller om det är samma sak som förut
    Jag kikade på Biggest Looser i somras. En av snubbarna hoppade över frukosten för att få sig färre kalorier. Han gick inte ner mer än ett halvt kilo den veckan. När han fortsatte med frukost igen började han gå ner 3-4 kg i veckan igen.

    Kroppen behöver både protein, fett och kolhydrater. Jag tror helt enkelt att du ska sluta banta. Ät vanlig mat. Ät regelbundet. Men ät mindre portioner än du brukade göra. Rör du på dig också så går du ner i vikt. Och du går ner sakta men säkert samtidigt som du bygger muskler. Som du vet så väger muskler mer än fett så även om det inte syns alltid på vågen, så lär du känna det på kläderna..
Svar på tråden Vad gör jag för fel? Går inte ner.