Inlägg från: Anonym (alkohol o läsk) |Visa alla inlägg
  • Anonym (alkohol o läsk)

    Vad gör jag för fel? Går inte ner.

    vad dricker du till den nyttiga maten? Om du enbart dricker vatten så borde du ligga på minus nu, men har du druckit alkohol/läsk till dieten kan du gå upp mer, pga att alkohol och läsk typ dubblar kaloriintaget och ökar sötsuget. Dricker du sött + äter en så (relativt) "fet" diet kommer du gå upp 10 kg mer om ett år.

  • Anonym (alkohol o läsk)
    HäckHäxan skrev 2014-08-28 21:14:26 följande:
    Förlåt för att jag kapar lite här i tråden.

    Hur får man bukt med det där? Alltså kroppens reaktion på svält. Jag försöker verkligen att häva det, men inget verkar riktigt fungera. Mitt mål har varit att få i mig tre mål per dag vilket jag nästan lyckats med hela sommaren. Men det händer inget eller jo jag har gått ner 5 kg, men de kilorna har jag gått upp å ner massor av gånger under det sista året utan att göra ett skit.

    Jag är alltså tjock och har svårt för att äta, även om jag absolut kan äta en stor portion med mat ibland. Äter oftast en gång per dygn annars och jag äter sällan godis, chips eller annat sånt där även om det absolut inträffar.
    Rent medicinskt och enligt modern forskning är detta en myt. Alltså att man ens kan försätta kroppen i svält läge, om du inte varit anorektiker länge eller så, men till och med då fortsätter kroppen att gå ner i vikt så länge man äter/dricker färre kalorier än man gör av med. Det finns inga bevis för att man måste äta ofta för att hålla ämnesomsättningen igång. Det finns däremot forskning på att t.ex. 2-5 metoden där viktminskning är bevisad. (googla själv)
    Du dricker säkert mycket vin till din sallad och kommer du att öka i vikt så enkelt är det.
  • Anonym (alkohol o läsk)
    HäckHäxan skrev 2014-08-28 22:08:52 följande:
    Visst kan man det. Multivitaminpiller och vatten funkar också, te och lama buljonger med.

    Mitt mål är ju att inte svälta utan istället att äta regelbundet. När jag gjort det ett tag brukar jag börja känna hunger. Men ätet jag inte då så glömmer jag av det igen.

    Kokain är mycket roligare än svält vill jag minnas. Fast jag behöver inte substanser för att bli hög eller känna mig hög. Riktigt trevligt sällskap har den effekten på mig ändå. Och jag har aldrig haft problem med att vara lika vaken som andra är på tjack fast jag inget tagit. Fast det är ju så sjukt OT

    Nå jag var mest nyfiken. Nu skall jag hoppa ut igen och inta min soffa och glo på Buffy.
    Sök vård. Det finns hjälp att få. Kanske ska du vända dig till psykiatrin?  Snälla ta inga droger, var snäll mot dig själv. 
Svar på tråden Vad gör jag för fel? Går inte ner.