Inlägg från: Anonym (förstår honom) |Visa alla inlägg
  • Anonym (förstår honom)

    särbo-tid / egentid?

    Jag är särbo och vår dotter bor hemma hos mig och mannen kommer hit över veckoslutet. Jag och barnet längtar efter honom (dels för lite barnavlastning för min del) hela veckan så jag jag skulle bli sur om han helt plötsligt ringde och sa att han inte tänkte komma. Däremot har vi varit ifrån varandra hela veckoslut då och dånär vi haft annat att göra på varsitt håll men då har det varit planerat åtminstone 45 dagar innan.

  • Anonym (förstår honom)
    Anonym (Inka) skrev 2014-08-30 13:56:10 följande:
    Jo det klart att man kommer ju inte samma dag och säger att man vill vara själv en kväll.Nu har det inte hänt en enda gång att jag bett om egen tid en fredag kväll och vi har varit ihop i 1,5 år. Jag sa det dagen innan att jag kommer till han på lördag morgon istället, för att jag kände att jag inte skulle orka  och  sa att jag inte mådde bra. En kraftig förkylning höll på att bryta ut.Han sa inte ett ord som lät som medlidande, utan bara gav mig dåligt samvete att jag ville vänta en dag.
    Saknar man nån så kommer  man ändå tyckte han !
    Det gör ju att man INTE saknar när det blir en press.
    ja om det  beror på sjukdom är det ju en helt annan sak om det kommer samma dag. Dessutom tror jag att jag skulle ta det med ro om vi inte hade mindre barn ihop men jag har också behov av egentid och den får ju jag när han kommer och tar över lite av barnansvaret på helgen :). Men helt klart måste man kunna vara lite flexibel och här var det ju frågan om några timmars förskjutning bara innan du skulle komma.
Svar på tråden särbo-tid / egentid?