Inlägg från: Dazzleme89 |Visa alla inlägg
  • Dazzleme89

    Värk i hela kroppen - orolig

    Jag skriver mest för att få ventilera någonstans. Jag är en 25-årig tjej som pluggar i Göteborg. Den senaste månaden har varit fruktansvärd. Det började med att jag hade ont i armhålan, sen gick det över till mitt vänstra bröst. Redan då var jag på vårdcentralen och de sa åt mig att det var stress.

    Sen gick värken över i andra bröstet och blev mer intensiv. Den dagen då det var som värst så gick det sen över till axlarna och ryggen och sen dess har det inte flyttats därifrån. Nu har jag varit på akuten och vårdcentralen ett antal gånger och tagit prover för borrelia och malaria (som jag haft nu i februari när jag var i Ghana) och inget visar på något. Det enda är att jag har lågt blodtryck, vilket jag brukar ha men nu är det extremt.

    I fredags fick jag ont bakom höger öga, så intensivt att jag vad spyfärdig hela helgen. Nu har det avtagit även om jag fortfarande känner det, men resten av kroppen värker och knäcker till när jag rör mig. Benen är just nu värst eftersom jag knappt orkar göra något utan att jag blir utmattad, vilar mest hela dagarna. Det gör inte saken bättre att jag googlar på symptom och får upp ALS, MS och ME. Har någon varit med om något liknande? Har ni något tips om vart jag kan vända mig? Får ingen hjälp på vårdscentralen alls..

  • Svar på tråden Värk i hela kroppen - orolig
  • Dazzleme89

    Jo det tycker jag också..får skriva en lista över allt jag vill bli undersökt för. Känns som jag får göra läkarnas jobb :p

Svar på tråden Värk i hela kroppen - orolig