Inlägg från: Anonym (Julia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Julia)

    Ska jag behöva ta mitt liv?

    Jag har ångest varje dag, har diagnosen social fobi också. 
    När kommer de bli bättre? jag har sökt all hjälp som finns, äter medicin, väntar på att den ska börja fungera, jag vet att medecin fungerar, hade en som fungerade, men gick upp i vikt av den, ännu mera ångest. 

    Allt min psykolog säger vet jag redan, vet varför jag känner såhär, vet vad jag ska tänka, vet vad jag borde göra... allt hon säger har jag redan läst om. 
    det känns så fake, hon sitter å babblar om det hon lärde sig på sin utbildning, det är som hon läser upp en text ur en psykologibok. JAG VEEET.

    Alla tror att terapi är de bästa, att ha någon att prata med, men nej, jag väntar bara på att medecinen ska verka... funkar inte denna ska jag be om benzo. Tror ni han skriver ut de då? Vad ska jag säga för att få benzo?
    Ändra mitt tankesätt, ja de säger psykologen hela tiden, jaja det är ju väldigt lätt. 

    Jag är rädd för döden, jag vill aldrig dö. Men samtidigt vill jag inte leva detta liv.
    Varför är de så orätttvist? varför föds vissa lyckliga och lyckas med allting?

    Vafan ska jag göra? jag är 19 år, redan deprimerad. redan död. redan misslyckad. 
    Ingen förstår mig... När jag väl kommer till en doktor/psykolog kan jag inte beskriva hur jag verkligen mår, det blir bara skit av de hela. Oseriöst. 

    Ska jag ta mitt liv?

  • Svar på tråden Ska jag behöva ta mitt liv?
  • Anonym (Julia)

    Okej, men hur får jag benzo? kan man bara be om de? eller tror doktorn då att jag e en knarkare och bara är ute efter de? vet ni någon bra medicin som man... försvinner på? flummar? glömmer verkligheten? 

Svar på tråden Ska jag behöva ta mitt liv?