• Bingbangbong

    Några som vill hoppas ihop? Bim-7

    Hej!

    Får jag också hänga på här? Tycker också att de andra trådarna är så långa och det är kul att få prata av sig anonymt om att man försöker

    Har bim på söndag och det är andra försöket för oss. Känner dock inga symptom, öm i vänstra bröstet och lite molvärk till och från i livmodern men det är som vanligt innan men för mig.

  • Bingbangbong
    mathildan skrev 2014-09-01 14:43:39 följande:

    Klart du får :) Okej ska du vänta till dess med att testa eller kommer du göra det innan? ;) Tycker det är såå svårt att vänta!

    Vart bor ni allihopa??


    Jo jag tänker vänta tills dess. Testar nog tidigast PS måndag tisdag om inte mensen kommit innan dess

    En månad när vi slarvat med skydd testade jag typ varje dag en vecka innan och fick jättesvaga streck på testerna men sen kom mensen och jag blev så besviken.

    Så för att bespara mig detta, samt besvikelsen när man testar tidigt och får negativt resultat, så tänker jag vänta

    Drygt också om man får otydliga test så man blir förvirrad. Vill ha tydliga streck utan tvekan, så ju längre man väntar..

    Jag bor i Västerbotten.
  • Bingbangbong
    AnaC skrev 2014-09-01 16:45:48 följande:

    Hänger på här! 10:e försöket för oss med två tidiga missfall i bagaget.. Har haft sjuka pms i några månader men ingenting denna månad! Får se om det betyder nått???? jag har bim imorgon 2/9! Testade i helgen med clearblue och fick ett svagt plus men vågar inte testa igen då jag är så trött på att bli besviken.. Antagligen en försvarsmekanism???? här är testet!


    Jag tycker också att jag kan ana något

    Om du klarar av det kanske du kan vänta i ett par dagar innan du testar, då borde det ju vara tydligt om det är positivt.
  • Bingbangbong
    mathildan skrev 2014-09-02 10:31:22 följande:

    Jaa!

    Hur känns det för dig nu? Nå nytt? :)


    Nä, inget alls. Tror iofs att jag hade ägglossning tisdag eller onsdag förra veckan så om det blivit något så har väl ägget knappt fäst än..

    Men jag har inga menskänningar heller så det är ju positivt
  • Bingbangbong
    mathildan skrev 2014-09-02 16:47:30 följande:

    Okej ja nej då kanske du får vänta lite till då :)


    Haha, ja. Tänker försöka att inte leta symptom den här gången, man blir ju knäpp annars ska jag tro på något symptom ska det vara övertydligt så jag inte kan förneka.
  • Bingbangbong
    kvinna16780 skrev 2014-09-02 17:48:06 följande:

    Hej på er! Jag hoppar med här om man får.

    Jag och min sambo har en son på 4 år och planerar nu en till. Det tog oss ca 1 år att bli gravid och när vi kände att vi inte orkade med schemalagt sex och ägglossningstester så slutade vi att försöka och valde att ta en paus. Vi började leva som vi gjorde tidigare och hade sex när vi kände för det. Två månader efter så blev jag gravid, så knäppt!

    Hoppas att det inte tar 1 år denna gång.

    Lycka till alla!


    Såklart du får hoppa på

    När har du bim?
  • Bingbangbong
    kvinna16780 skrev 2014-09-02 20:07:34 följande:

    Tack :)

    Jag har inte kommit så långt än. Jag tar ut min kopparspiral imorgon... Om jag känner min kropp rätt så har jag ägglossnig nu. Jag brukar få lite molvärk då. När har du bim? Hur länge har ni försökt om man får fråga? :)


    Aha, då är det bara att köra hårt här i dagarna då

    Jag har bim på söndag och det här är andra försöket för oss

    Inga symptom än men jag är väldigt osugen på Pepsi max som jag annars dricker hur som helst av, vet inte om det bara är en slump
  • Bingbangbong

    Tjejer, vad ser ni fram emot mest med en eventuell graviditet (förutom det uppenbara, att man får en bäbis)?

    Jag ser verkligen fram emot att min man ska klappa på magen och prata med bäbisen när vi sitter och ser på teve vet inte varför, men det känns som att det kommer att vara supermysigt

  • Bingbangbong

    Håller med om att magen är så fin! Jag planerar redan hur jag ska klä mig haha.

    Vi har redan klurat ut namn, både ett pojknamn och ett flicknamn, men jag ser också fram emot planerandet. Tänk när man får börja köpa bebiskläder... Åh..

Svar på tråden Några som vill hoppas ihop? Bim-7