• Sukie

    bästa bankappen?

    Har testat flera olika bankers appar över åren och om det är koll på pengarna man är ute efter så slår appen Tink allihop med hästlängder. Givetvis måste man också ha en bankapp för överföringar etc men Tink är oslagbart om man vill hålla reda på saldo, betalningar, inkomster, budget, statistik etc. 

  • Sukie

    Jaså det var ju idiotiskt, då tycker jag du gör helt rätt i att byta bank. Enda sättet, rösta med fötterna. Fattar inte varför, man kan ju inte göra betalningar eller överföringar genom Tink, bara se informationen? 

    Jag bytte från SEB till Danske för att de hade en bättre app. Mobilappen är faktiskt riktigt bra, online har varit lite mer trassel och jag tycker den sidan är bitvis rätt kasst utformad, men det funkar OK. Behöver inte bekräfta i Tink med Danske.

    Off topic, men Danske hanterar inte kontanter alls, man får gå till Forex. Kan vara värt att veta.

    (Fattar öht inte varför svenska banker insisterar på så fruktansvärt klumpiga och djupt irriterande säkerhetsprocedurer. Bodde 15 år utomlands utan att använda en enda dosa och utan att någonsin ha säkerhetsproblem. Så mycket smidigare när systemet bygger på information som bara du vet, snarare än förbestämda koder. HATAR dosorna.)

Svar på tråden bästa bankappen?