Inlägg från: Anonym (Annan hästägare) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Annan hästägare)

    Hus runt 3-4 milj

    Anonym (Var kommer pengar ifrån?) skrev 2014-09-02 21:59:56 följande:

    Precis!!! Alla vänner bygger monsteraltaner, pool, renoverar, reser etc. Antar att det handlar om prioritering. Men vad bra alla/vi har det idag.


    Men sånt kostar inte så mycket egentligen. Vi sparar minst 7000kr i månaden. Äger en stor gård för några miljoner och har hästar, unnar oss lyx ibland, hobbys och reser.

    Men vår altan på 60kvm kostade bara 5000kr att bygga, att renovera kostar inte mycket alls ( förutom kök och badrum) om man gör det själv, en vedeldad badtunna gick på 8000kr, vi målade om gården för 7000kr förra året. Har alltid en ny bil men det är pga att vi hela tiden bytta upp oss och därför inte behövt låna. Vi har enbart lån på gårdens halva värde och inga andra lån. Att investera sina pengar smart ger också en del extra.

    Jag hoppas inte att grannarna går runt och sneglar på det vi har och tror att vi är kandidater för "lyxfällan"!

    Det är lite fult att ta för givet att andra är skuldsatta över öronen eller aldrig sparar bara för att dom äger mer än er. Det kan ju vara så att dom har ett bättre ekonomiskt sinne, har väntat med barn, pluggat längre eller helt enkelt är bättre på att spara.
Svar på tråden Hus runt 3-4 milj