• vampyria2

    Du som är 35+! Får du visa leg på Systemet?

    Jepp jag får visa var annan gång ungefär, de brukar säga oj du ser mycket yngre ut och ursäkta sig med att de måste fråga folk upp till de är 30 år.

    Sist jag var där hade jag inget legg med mig, min kusin som är 23 år och umgås med mina barn som är i samma ålder stod bakom mig.
    Jag säger att jag har inget legg med mig och skrattar sedan och säger att hon bakom mig är lika gammal som mina döttrar och nog måste du väl ändå se att jag är en bra bit över 20 år? Tanten i kassan ser tjurigt på mig och säger -du ser faktiskt bara ett par år äldre ut än henne och även om jag ser att du är över 20 så är jag inte säker på om du är äldre än 25 och då ska man minsann visa legg....hm jag är 42 år >.<

  • vampyria2
    Anonym (KA) skrev 2014-09-03 00:33:10 följande:
    Väldigt ofta. 38 år gammal och visar cirka 9 av 10 gånger. Tycker själv att det är konstigt (och har knappast dykt på slumpmässig kontroll alla gånger), samtidigt som jag tycker jag ser yngre ut än vad jag är, men jag ser DEFINITIVT inte ut som 20-25 år gammal. De som blivit förvånade av min ålder har på senare tid sagt att jag ser ut att vara runt 30-32 år.
    De ska fråga om de tror att man är yngre än 30, så sug åt dig du
  • vampyria2

    Nä det där med att de måste fråga legg pga nån lampa eller så stämmer inte, jag frågade en vän som jobbar på bolaget och hon sa att det tog man bort för länge sedan

Svar på tråden Du som är 35+! Får du visa leg på Systemet?