Inlägg från: Anonym (Dottern) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Dottern)

    Nyfödd på begravning

    Idag ska vi begrava min pappa. För en vecka sen föddes vårt minsta barn och nu funderar jag på vad som är ok "beteende" under begravningen. Kan det ses konstigt om jag tar bebisen och går ut ur kyrkan om hon gnäller etc.? Eller om det är så att jag känner ett behov att gå ut ur kyrkan under begravningen, kan det ses som konstigt? Jag är inte stabil för fem öre, nyförlöst och hormoner som rusar runt, så jag känner på mig att jag inte riktigt kommer fixa att vara kvar under hela begravningen. Var sätter man sig bäst i kyrkan? Långt bak? Långt fram men längst ut mot mitten? Tänker att det ju kommer spelas musik och jag anar att då får jag ta bebisen och gå ut en stund. Kan det ses som konstigt om jag följer begravningen längst bak i kyrkan?
    Ni får ursäkta om det blir rörigt men jag är rörig i huvudet just nu! Det kommer ca. 40-50 personer på begravningen.

  • Svar på tråden Nyfödd på begravning
  • Anonym (Dottern)

    Min man kommer vara med men vi har tre barn till som också kommer att vara med. De är större (lägre skolåldern upp till början av tonåren) men behöver ändå ha en stabil vuxen vid sin sida. Att min man skulle ta bebisen och gå ut om hon knorrar skulle kännas mer stressande då jag inte vet om hon kanske vill amma. Dessutom blir han lite stressad när hon gnäller och knorrar och inget han gör duger, för det är titten hon vill ha.

    Men jag känner också att jag gör det som känns bäst för mig och mitt barn! Ville bara kolla så jag inte kommer upplevas som "konstig" för att jag kanske går ut ur kyrkan eller så.

  • Anonym (Dottern)
    Kjell2 skrev 2014-09-03 08:15:59 följande:

    Oavsett vad du gör kommer ingen tycka det är konstigt. Bortsett från att dansa glädjedans naken


    Skulle vara det då Fast då hade pappa bara skakat på huvudet, skrattat och sagt nåt om att den där, hon är som hon är
Svar på tråden Nyfödd på begravning