Inlägg från: Anonym (ella) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ella)

    Nyfödd på begravning

    Min pappa dog precis efter att min dotter föddes. Jag satt längst fram, hon sov i vagnen bredvid bänken. Hade hon vaknat hade min sambo gått iväg med henne.
    För mig var det viktigt att sitta längst fram tillsammans med mina systrar men det är såklart okej att sitta längre bak om u vill det, det finns inga egentliga regler. Det är du som ska ta avsked av din pappa, och det ska du göra på det sätt som är bäst för dig.

    Om du inte orkar vara kvar under hela begravningen så är det såklart okej att gå ut.

  • Anonym (ella)
    Anonym (Dottern) skrev 2014-09-03 08:16:47 följande:

    Min man kommer vara med men vi har tre barn till som också kommer att vara med. De är större (lägre skolåldern upp till början av tonåren) men behöver ändå ha en stabil vuxen vid sin sida. Att min man skulle ta bebisen och gå ut om hon knorrar skulle kännas mer stressande då jag inte vet om hon kanske vill amma. Dessutom blir han lite stressad när hon gnäller och knorrar och inget han gör duger, för det är titten hon vill ha.

    Men jag känner också att jag gör det som känns bäst för mig och mitt barn! Ville bara kolla så jag inte kommer upplevas som "konstig" för att jag kanske går ut ur kyrkan eller så.


    Om du ändrar dig och vill vara kvar kanske någon annan kan vara back-up med bebisen?

    Men nej, jag kan inte tänka mig att någon uppfattar dig som konstig om du går ut med bebisen.
    Och det viktiga är att du tar dig igenom begravningen på det sätt som känns bäst för dig.
Svar på tråden Nyfödd på begravning