Inlägg från: Anonym (Tredje barn?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tredje barn?)

    Avbruten tredje graviditet pga "icke livsdugligt barn". Någon mer? Vågar ni bli gravida igen?

    Som rubriken lyder så avbröt vi våra tredje graviditet för 2 veckor sedan på grund av att bebisen hade ett kromosomfel som medförde missbildningar som inte skulle gått att leva med. Vår flicka hade Trisomi 18 och vi avbröt i vecka 17.

    Vi har två fina barn hemma som är 2 och 4. Någon mer som avbrutit sin tredje graviditet och sedan vågat sig på att bli gravid igen?

    Hur snabbt gick det att bli gravid?
    Var barnet friskt?
    Hur kändes graviditeten?

  • Svar på tråden Avbruten tredje graviditet pga "icke livsdugligt barn". Någon mer? Vågar ni bli gravida igen?
  • Anonym (Tredje barn?)

    Usch vad jobbigt för dig! Jag tvekar varje dag? velar fram och tillbaka. Ena stunden vill jag med hela min kropp försöka en gång till, nästa stund är jag rädd, så rädd och vågar inte.

    Någon mer som är/har varit i samma sits??

  • Anonym (Tredje barn?)

    Usch vad tråkigt att höra. Samma här?det värsta jag varit med om. Idag är det exakt tre veckor sedan, jag har fortfarande lite, lite avslag kvar. För några dagar sedan hade jag tydliga ägglossningssymptom så jag tror och hoppas att kroppen är igång nu och att menen kommer om cirka 2 veckor. Men jag vet inte om jag vågar igen. Vi hade alla också sett mkt fram emot ett syskon till barnen. Men jag vet inte varför jag tvekar nu??? Jag ät rädd att det skall hända igen, rädd att det skall hända mig någonting under grav, rädd att det skall hända mannen någonting, rädd för att ekonomin inte skall hålla osv osv. Listan kan göras lång. Men min kropp vill, NU. Det känns jobbigt att gå igenom de där första 3 månaderna av illamående, blä!! Och tröttheten...

Svar på tråden Avbruten tredje graviditet pga "icke livsdugligt barn". Någon mer? Vågar ni bli gravida igen?