• Cinder85

    100kg+ och en längtan!

    Hej!


    Exakt sådär kände jag! BMI 36 och när mensen inte kom tillbaka 1 år efter jag slutade min 10-årig P-pillerätande, förstökte jag med ett och annat bantningsknep för att ?om jag går till läkaren blir jag bara hemskickat och får återkomma när jag har gått ner i vikt?.


    När min bästa vän tillslut mer eller mindre tvingade mig att boka läkartid, googlade jag först runt väldigt mycket för att vara säker att jag har från början hamnade till någon som kunde det här med infertilitet, och inte bara var en ?vanlig gynekolog?.


    Sagt och gjort, och 3 veckor sen var det dags. Diagnosen PCO och jag fick ordern att göra en kostförändring (inga kolhydrater på 3 månader) samt Metaformin som skulle hjälpa att kroppen i balans, samt hjälpa till att tappa nån kilo. Jag behöver tappa vikt. Däremot, trots alla mina kilon ? fick jag inte börja banta (typ. svältdiet och hoppa måltider)


    Kändes så himla bra att slippa vikt-tjatet! Jag förstår ju också att det verkligen inte är bra, men behöver uppenbarligen hjälp med att komma vidare. Vilket jag fick!


    Så, det behöver inte betyda att man får uppläxning pga av sin vikt! Go for it! Nu ångrar jag mig att jag inte tog tag i detta tidigare, allting tar ju så lång tid!! ( jag menar, hur lång tid är inte en månad t.ex att vänta på mens osv J

Svar på tråden 100kg+ och en längtan!