• solstråle92

    Kärlek vi första ögonkastet? Eller vad?

    Var med om samma sak igår! Det bara klickade. Han hade inget speciellt utseende, verkligen inte någon jag skulle fastna för annars men det var NÅGOT. Han jobbade på ett sånt ställe där dom säljer telefoner så han kan ju vara lika charmig mot andra också men vet inte alltså. Magkänslan sa annat! Min mamma fick hans nummer (hon köpte telefon) ifall något skulle krångla då vi fick ett specialerbjudande. Så jag har hans nummer men vågar inte höra av mig. Hur går det för dig Ts?

  • solstråle92

    Förstår att det blir jävligt jobbigt eftersom du har sambo! Du verkar ändå väldigt klok, och du verkar inte vara en sådan person som medvetet skulle såra din partner. Men magkänslan säger ofta mycket. Kan ju vara en liten crush du fått som går över om några veckor också!

    Jag är turligt nog singel så jag är fri att göra vad jag vill. Men man är ju feg. Vad ska man ens skriva? "Hej, ville bara den tacka för den grymma servicen du gav min mamma med telefonen. Hon är supernöjd och jag är avundsjuk! / hattjejen" hahah! (Hade hatt på mig som han och hans kollegor blev helt fascinerade av.)

  • solstråle92

    Jag skickade iväg ett sms nu! Men har inte vågat se vad han svarat haha. Försöker ofta att tänka "vad har du att förlora?"

  • solstråle92

    Det gick bra! Vi har snackat sedan igår och han vill till och med ses en dag. Är väldigt glad att jag tog steget :D

  • solstråle92

    Väldigt spännande! Livet kan vara väldigt kul och överraskande ibland. Hur går det för dig? Har känslorna gått över/svalnat?

  • solstråle92

    Har känslorna blivit värre nu då? Hur ska du göra? Förstår att det är jobbigt!

  • solstråle92

    Hur går det för dig TS? Läste att du fortfarande känner lika starkt!

    Mitt har svalnat lite för han jag träffa men vi pratar varje dag :) tror det har svalnat för att jag inte sett honom sen dess och kommer inte riktigt ihåg!

Svar på tråden Kärlek vi första ögonkastet? Eller vad?