Inlägg från: Hedda04 |Visa alla inlägg
  • Hedda04

    Ensam pga rösta sd

    Hej! Sedan jag gick ut öppet (vill ej hyckla när folk frågar) med att jag röstar på sd har jag blivit mer eller mindre utstött av släkt och "vänner". (Varav de allra flesta röstar mp,vp eller fiGuld i mun) Jag tycker att klimatet i Sverige överlag har blivit bedrövligt. Det är fritt fram för "oberoende" svt, journalister och folk överlag att mobba (dagisnivå) sd och de som röstar på dem. Ifrågasättande och granskning; självklart! Men hatet mot sd har fullständigt ballat ur anser jag.
    Någon som upplevt samma?

  • Svar på tråden Ensam pga rösta sd
  • Hedda04

    Att alla människor har lika värde betyder inte att Sverige kan vara socialbyrå åt alla världens behövande när många av våra gamla som byggt upp det här landet tvingas leva i misär. (plus tusen andra exempel till på urholkad välfärd och trygghet).
    De borgerliga har valt att sänka skatterna med otaliga miljarder men de pengar som staten trots allt har kvar skall prioriteras till invandring.
    Alla "antirasister" som brinner för stor invandring; varför räcker aldrig er empati så långt som till våra gamla, sjuka och de som fallit offer brottslighet??

  • Hedda04

    Om Sverige hade fört sds invandringspolitik hade vi ändå till antal sett, tagit emot fler flyktingar än ex Finland ett land som också är med i Eu och lyder under samma konventioner. Sverige sticker verkligen ut i Världen med vår invandringspolitik, man ska vara medveten om att det är "vi" som är extremisterna.

  • Hedda04
    mmm49 skrev 2014-09-13 17:27:11 följande:

    Masshysteri är ett bra ord för vårt nuvarande samhällsklimat. Xander; du kan börja med att läsa partiprogrammet, så vet du bättre vad SD står för.
    Förr i tiden hittade man en massa häxor som man brände på bål. Idag är det SD som fungerar som projektionsyta för all världens ondska. Primitivt? Ja, men det är så vi människor fungerar. Då som nu.
    Jag är SD:are, men att kalla mig rasist är bara löjligt. Men visst, ska vi knäcka välfärdssamhälle med fri invandring så var så goda. Men då har jag gjort vad jag kunnat för att värna vårt samhälles svaga. För ni ska inte tro annat än att de är dom som först kommer få ta stryk, när vi går mot välfärdssamhällets upplösning.


  • Hedda04

    Över 90 procent av de som söker asyl visar ej identitetshandlingar, vi har med andra ord ingen aaning om vilka som släpps in i landet. Oerhört naivt att tro att det bara är verkligt hjälpbehövande. Krigsförbrytare, ISkrigare, kriminella alla ska vi öppna våra hjärtan och plånböcker för. Politiker i länder runt om oss skakar på huvudet åt de korkade svenskarna.

  • Hedda04

    Jag har aldrig tagit upp tråden själv med vänner och bekanta men när jag har fått en direkt fråga om vad jag ska rösta på har jag svarat ärligt.
    Däremot på min arbetsplats skulle jag aldrig diskutera eller gå ut öppet. I min professionella roll bör jag vara neutral.
    De som gapar högst om sd är ofta folk som har noll kunskap om samhället, ekonomi och vilken invandringspolitik som förs i Sverige och hur det ser ut i andra lände.

  • Hedda04
    Anonym skrev 2014-09-14 15:58:37 följande:
    Men herregud läs mina inlägg! Jag har inte "sprungit runt och ..." eller basunerat ut något. När jag har fått frågan vad jag röstar på har jag svarat ärligt.
    Sorry råkade posta anonymt.
  • Hedda04

    Och om fler vågade säga att de röstar på sd och stå rakryggat för sina åsikter kanske stigmatiseringen avtar. Jag fick betala ett högt pris men jag vill kunna se mig själv i spegel och att folk accepterar mig för den jag är.

  • Hedda04
    Anonym skrev 2014-09-14 19:26:38 följande:
    Många flydde till andra länder efter kriget.

    Det finns inga sådana dokument vad jag vet. Det finns dokument som behandlar krematorieugnars kapacitet, jag antar att det är vad du spinner vidare på, men det är en annan sak. De handlar inte om några gaskammare och existensen av krematorier förutsätter inte massmord. Många dog av naturliga orsaker och sjukdomar i lägren. Bland annat härjade en tyfusepidemi som spreds av löss, vilket var varför man använde Zyklon B för att desinficera kläder.
    Snälla kan ni föra den här diskussionen i en annan tråd? Helt irrelevant.
Svar på tråden Ensam pga rösta sd