• eslah

    Jag är kär och han vågar inte gå in i förhållande.. Snälla hjälp!

    Hm, det där beror väl helt och hållet på hur ömsesidigt känslorna är. Visa att du är en vettig och lojal kvinna som tycker om honom, märker du att du får respons så håva sakta men säkert in karln. Funkar alltid, men uteblir responsen och han fortsätter gnälla om att han inte vill binda sig så släpp taget. Då använder han det som dålig ursäkt istället för att säga att han är ointresserad.

  • eslah
    Anonym (förälskad) skrev 2014-09-15 13:23:28 följande:

    Han är garanterat singel. Och när vi träffas t.e.x på en fest så visar han tydligt att han är intresserad och är inte rädd för att stå vid mig.

    Men han vill inte träffa mig, om jag förslår en dejt då blir han orolig igen......

    Mina vänner säger att det syns tydligt att han gillar mig


    Fast det låter väldigt konstigt, en man på 42 pannor brukar väl ha koll på läget. Varför vill han inte träffas? Nej skulle inte köpa det där tugget.
  • eslah
    Anonym (förälskad) skrev 2014-09-16 12:35:00 följande:

    Just nu känner mig bara så dålig som inte har respekterar mig själv och som ändå har träffat honom och haft kontakt med honom trots att han hela tiden har sagt att han inte är intresserad....

    Någon som har tips på hur jag kan svara honom nästa gång han skickar sms?

    Känner verkligen att jag hade behövt er hjälp


    Skit i att svara, eller vänta iallafall med att svara på något dygn. Var trevlig i sms:et, inte kort...då tror han bara att du är sur. Gillar egentligen inte spel, tror inte på såna relationer överhuvudtaget. Men knäpp honom på näsan och visa att du inte sitter hemma och väntar.
  • eslah
    Anonym (förälskad) skrev 2014-09-16 13:16:49 följande:

    Håller med dig, gillar inte heller spel men ibland så måste man göra det...

    En tanke jag också har är om jag ska skriva att jag vill att vi inte hörs av mer eftersom han inte är redo... men att man skriver det på ett trevligt sätt?


    Vill du skriva det så gör det, nackdelen kan väl vara att du antagligen mår sämre av det efter än vad han gör. Lämnar för mycket plats för överanalysering. Kan också verka vara lite dramatiskt, om du nu inte vill bryta kontakten? Tycker snarare att du ska ta lite kontrollen och se dig om efter annat, se hur han beter sig när du inte leker snäll hund.
Svar på tråden Jag är kär och han vågar inte gå in i förhållande.. Snälla hjälp!