Inlägg från: Anonym (Fundersam) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fundersam)

    Ny kärlek...

    Jag och min dotters pappa har separerat i början av Juni (Jag och dottern flyttade ut en månad efter). Min dotter är 1 år och bor hos oss mej, förutom varannan helg då hon är hos sin pappa.
    Vi hade det tufft och mina känslor för exet hade försvunnit redan 6 månader tidigare.

    3 veckor efter att jag flyttat in i min lägenhet träffade jag en kille jag tycker väldigt mycket om, som känner detsamma för mig.
    Han säger att han aldrig känt så här för någon annan och att det är mej han vill bli gammal och grå tillsammans med..
    Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet från bådas sidor...
    Han har tagit till sig min dotter som om det vore hans egen och min dotter tycker väldigt mycket om honom också..

    Han har bott hos oss sedan dag 1 så det har blivit seriöst och vi pratar framtid mm..

    Min dotters pappa har väl inte direkt tagit det bra till en början, kallade mej ditt och datt, hotade och levde rövare..men jag stod fast vid att det är vi två nu och han har äntligen börjat acceptera det.. Jag tog skiten med honom för att jag vill vara med min kille...

    Han har också ett barn sedan tidigare, en pojke som idag är lite över 4 månader.
    Han och sonens mamma gjorde slut när hon var i 6e månaden, pga att det var ohållbart, hon var väldigt speciell och slog honom.. Tryckte ner honom..

    Jag har ännu (2 månader som sambos) inte fått träffa hans son, han säger att han vill att jag ska få träffa honom men att han är rädd att hon ska göra så han inte r träffa sitt barn mer om han inte lyder "hennes direktiv".
    Hon säger ena sekunden att hon vill träffa mej och vill veta vem tjejen är som ska bli ev bonus till hennes son i framtiden, men när hon och killen min bråkade så sa hon kort " jag vill inte att min son träffar henne ännu, det är för tidigt"

    Jag känner mej så ledsen, hur ska jag tolka allt???

  • Svar på tråden Ny kärlek...
  • Anonym (Fundersam)

    Tack för era synpunkter :)

    Han är en väldigt ansvarsfull pappa till sin son, han har köpt allt som behövts tills nu, för att visa för mamman att han alltid kommer ställa upp och finnas där.

    Han har umgänge med sonen varje måndag och onsdag, från ca 15 och sedan tar han hand om kvälls rutinerna och läggningen..

    Har sagt åt honom att han nog bör vara där en gång till under veckan, fredag eller lördag, eftersom det är ett ganska stort hopp mellan onsdag och måndagen..

    Hans ex och barnet brukar någon gång ibland komma hem till hans föräldrar där de umgås allihop..

    Egentligen gillar hon inte när han tar sonen från lägenheten men någon gång har han tagit barnvagnen och promenerat till centrum för att söva henne..

    Har kommit med förslaget att vi kan ses då alla 4, men han är nog orolig att någon hon känner skulle se eller så..

  • Anonym (Fundersam)

    Känns på något sätt som att jag inte känner honom fullt ut före jag träffat hans son, ens barn är ju en väldigt stor del av ens liv... Det käraste man har...

Svar på tråden Ny kärlek...