• Anonym (*)

    Vill byta karriär-till nått kreativt. Bra lr dåligt?

    Du kan alltid starta något vid sidan om. 
    Jag kommer tex gå en stylistutbildning nu (om den inte blir inställd, dom har tyvärr inte haft tillräckligt med sökande) och sedan kommer jag starta eget vid sidan om och om det går tillräckligt bra så kör jag på :)
    Är man tillräckligt bra så (både på det man gör och på att marknadsföra sig) så är chansen god att man lyckas även om det är en tuff marknad. 

  • Anonym (*)
    Anonym (Linnean) skrev 2014-09-16 15:36:56 följande:
    Intressant! Vad är det för stylist du vill bli?

    Alltså jag har sånt stort behöv av att göra saker, skapa saker, saker som man kan "se" så att säga.. Smycken, kl'der, musik, bilder.. ja vadsom. Har sysslat lite med allt, sjungit, spelat lite men aldrig direkt satsat på nått, SÅ bra är jag inte, som ovan skrev...

    Jag tror helt enkelt jag är en sån som vill ha mycket uppmärksamhet, synas och är i behov av bekräftelse och med en stark längtan av att SKAPA nått...Frågan är bara hur =D
    Utbildningen har mest fokus mot kläder och smink med lite inslag av hår. Man ska kunna jobba med allt från fotograferingar/modevisningar till "personal shopper" eller som vanlig butiksanställd. Det som lockar mest är mode och make up -  färg- och stilanalys, få koll på vilka nyanser av färger folk passar i, kroppstyper osv. 

    Kan du inte testa lite olika saker, gå någon kurs i foto, make up, målning eller liknande och sedan kanske gå in lite djupare i det som du fastnar mest för? Ett tips är ju att försöka hitta kontakter/vänner som sysslar med liknande saker, dels så får man ju en bra inblick i vad dom gör och sedan kan det vara bra att ha några att gå ihop med i olika projekt längre fram om du faktiskt drar igång något:) 
Svar på tråden Vill byta karriär-till nått kreativt. Bra lr dåligt?