• lovley00

    Följas åt till ett plus efter MF/MA! Bebis 2015<3

    Hej råkade ut för uteblivet missfall fick reda på i v11 att fostret dog i ca v7. Fick tabletter som drog igång ordentligt. 2v efter MF så tog jag äl-test då jag hade känningar och fick en fin stegring så i morgon eller fredag är det bim.

    På återbesöket förra vecka ville läkarna att jag ska genom gå en omgång till med tabletter då lite lite finns kvar ( för lite för att skrapas) men nått i kroppen säger NEJ vänta tills bim datum. Och läkarna ska kunna sitt men kan inte släppa känslan, speciellt när man läst i forum här hur olika läkare säger, vissa får inga återbesök, vissa får inte ens komma in vid MF, vänta en mens, vänta på flera mens, kör på direkt..

    Hur som helst gjort mitt val och väntar dessa dagar. :)

  • lovley00
    maddie85 skrev 2014-10-08 19:05:08 följande:
    Jag skulle nog lita på min egen kropp! Känn efter själv, varför ta tabletter i onödan? Kommer väl ut av sig självt? Avvakta tycker jag.
    Precis så känner jag också. Om nu mensen kommer tar ju den hand om resten.!
  • lovley00

    En liten fråga hur länge efter MF hade ni positiva gravtester? Trappades dom ner eller var dem jätte svaga i flera veckor?

  • lovley00
    Innaj skrev 2014-10-09 07:13:46 följande:

    Fick själv en chock! Tog ju tabletter för 7-8 dagar sen och blödde i två dagar. Sen i måndags började det rinna blod utan förvarning, fortsatte tisdagen och igår kväll så kulminerade allt och det forsade ut över hela badrummet! Hade fruktansvärda smärtor och inga tabletter hjälpte, blev hämtad av ambulans och förlorade medvetandet.

    Ligger åh väntar på akut skrapning nu, sen kl 00 i natt.

    Vilken jävla chock! Så se till att gapa o skrika så ni får UL åh se att allt verkligen är ute!!!

    En av dom värsta nätterna i mitt liv. !


    Men fy :( stackare... Krya på dig.
  • lovley00

    Jag testade ändå i fredags och det var negativt, skönt på ett sätt för då vet jag att kroppen är klar efter mf. Men ändå ingen mens här, dock fick jag en pytte pytte lite blod på pappret och satte i trosskydd, men inget mer efter det. 
    Börjar fundera på nidblödning men så när bim käns njaaa. Spottning har jag haft förut men då är det lite hela tiden fram till mens. 
    Har ni någon erfarenhet?
  • lovley00

    Har små blödningar, typ blodblandade flytningar. Tog äl-tester direkt efter MA och enligt stegringen så ska jag ha min mens dessa dagar.

    Är det flera som bara haft små blödningar som första mens?

  • lovley00

    Hej alla har inte varit inne på ett tag. Var på återbesök 21oct och dom såg att lite var kvar efter MA (har negativa gravtester) fått tid för skrapning 12nov men det sjuka är att den 14oct fick jag mens och blödde länge och har testat med äl-test utan stegring och igår fick jag en blödning som idag är borta.! Strular kroppen så för er också?

  • lovley00
    Lavelii skrev 2014-11-04 15:11:58 följande:

    Hej!


    När jag var på återbesök så kunde de också se att det var lite kvar men läkaren menade att det var så lite att det inte var tillräckligt för att gå in och skrapa. Han sa något om att det han via UL kunde se var något som var ca 5 mm stort och det ska vara iaf 15mm eller över för att man ska gå in och skrapa.
    Han menade att det skulle komma ut vid mensen för min del. Fick mensen vid mer eller mindre den tidpunkt som läkarn lite halvt räknade ut och den höll på längre än den brukar (ca 7 dagar, dock inte rikligt blodflöde under alla 7 dagar). Sen dess har jag till och från fått mkt mkt lite blodaktigtblandade flytningar liksom när man torkar sig efter toabesök. Och nån gång lite brunt. 


    Har ju fortf inte fått ÄL stegring (är på dag 17) så det kanske har med så "blödningarna" att göra. Men jag förmodar att allt är ute från mitt MA.
    Att kroppen ska strula så!!!


    Vi låter väldigt lika men min läkare mätte att det som var kvar var typ 3-4mm på mig bara så konstigt va olika alla säger...ringde upp SöS idag och innan skrapningen kommer dom göra ett ultraljud för att se så det verkligen finns nått kvar nu när jag blöder.!

    Igår när jag började blöda var dag 20 och inget på äl-Stickan denna månad.
  • lovley00
    Lavelii skrev 2014-11-05 07:50:03 följande:

    Det är verkligen konstigt vad alla säger olika!
    Min gynläkare sa att jag skulle låta det gå en mens emellan innan vi försökte igen. Läkaren som gjorde UL efter den medicinska behandling i samband med MA sa 2-3 cykler innan vi provar igen. Samtidigt som både han och gynläkaren sa att det inte skulle vara någon fara om jag blev gravid direkt så att säga. Trots den där 5mm som var kvar. 


    Nästan säker på att jag hade ÄL mellan MA:t och min första mens. Men vi försökte inte då. Kan ångra det nu. Hittills har som sagt ingen ÄL visat sig... dag 18.

    Blöder du fortfarande och rikligt? Min kropp strulade så efter p piller stoppet en månad. Fick mens och ganska kort därefter mens igen (eller vad man ska kalla det!). Visste liksom inte vad jag skulle tänka om det. Så jag tog mig till gynläkarn för att se att allt va ok. Det var det och hon kunde då se, via ett VUL, att ÄL var på väg... Blev gravid vid den ägglossningen. Men det slutade ju som det gjorde...


    Blödde i en vecka denna gång. Var på sjukhuset igår för skrapning men kroppen hade skött sig själv så det behövdes inte. Var bara att åka hem igen, hon såg att det snart är dags för äl så nu bakar vi för fullt ;)
  • lovley00

    Denna läkare som jag träffade nu sa inget om att man måste vänta en mens eller mer och det finns ingen bevis vid forskning att MF risken ökar om man blir gravid direkt. :)

Svar på tråden Följas åt till ett plus efter MF/MA! Bebis 2015<3