Inlägg från: Anonym (killar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (killar)

    Hur träffades ni? och gärna om det var helt oväntat :-)

    Inte så jättespeciellt det sättet vi träffades på kanske.. Men...Kan berätta hur jag mina två senaste killar (haft 3 st, 2 seiösa)

    Jag hade nyligen blivit så hårt dumpad av ex nr 1 och var helt miserabelt olycklig efter ett jobbigt och svårt förhållande på några år. Egentligen var det ett kasst förhållande men lätt att vara efterklok...

    Iallafall så gick jag med på, efter mycket tvång och peppande, med på att gå på en nyårsfest. Ville gentligen inte men fick med påt.
    På denna fest befannn sig en sån SJUKT snygg och trevlig kille (japp han är modell vid sidan om och driver eget företag- ett riktigt kap). Han hade bara ögon för MIG hela kvällen och jag blev helt golvad av hans charm. Mitt ex bleknade på 2 sekunder. Vi hade det underbart tillsammans även om förhållandet inte varade så länge men han fick mig att inse att det finns andra fiska i sjön, minst sagt!

    Min nuvarande kille och sambo träffade jag på nätet. Vi sågs ute en kväll och det sa bara PANG. Hade gått på flera dejter via nätet innan och ingen klickade. Detta var mest på skoj men kemin var där från start. Jag blev rätt packade den kvällen och vi gick hem tillsammans (detta var dessutom en vardag...) och jag sov inget på hela natten. Åkte till jobbet minst sagt sliten..... Men bra blev det, är sambos och planerar hus och barn :)

Svar på tråden Hur träffades ni? och gärna om det var helt oväntat :-)