Inlägg från: Alexis111 |Visa alla inlägg
  • Alexis111

    Hjälp! Sambons mamma kräver nyckel!

    Jag och min sambo har flyttat till en ny lägenhet, vi bodde tidigare i hans lägenhet men ville flytta ihop "på riktigt" vi har varit tillsammans i ca 1 år.
    Nu fick jag reda på att sambons mamma har ringt till vår hyresvärd och påpekat att de behöver en extra nyckel... Med min sambos godkännande! Jag har absolut inget emot svärmor och svärfar, MEN jag vill känna att detta är vårt hem, att jag har något att säga till om. Hans mamma hade nyckel till den förra lägenheten och jag kunde komma hem från jobbet och stöta på henne i hallen städandes... Snällt av henne, men känns kränkande på sätt och vis eftersom jag sköter städningen, jag älskar att städa.
    Förstod det då, det var ju ändå hans lägenhet. Men nu...
    Har tagit upp det med sambon och han blir nästan arg på mig, på grund av att dom har ställt upp så mycket med flytten osv. Han tycker att det kan vara smidigt om dom har en extra nyckel. Han vill undvika att hans mamma blir sur på oss, men jag förstår inte varför hon skulle ha anledning att bli det?

    Vad ska jag göra? Jag vill ha bra argument till varför hon inte ska ha en nyckel, jag känner mig inte hemma i mitt egna hem om jag vet att hans föräldrar har en del av lägenheten eller hur man ska förklara... Jag blev så ledsen att jag nästan bad honom flytta ihop med sin mamma. Han blir så sjukt sur när jag ska diskutera med honom :(

    Vill gärna ha så mycket åsikter och hjälp som möjligt! Trivs oerhört mycket i vår nya lya, vill inte behöva flytta men det är nog vad jag kommer göra om detta fortsätter :/

Svar på tråden Hjälp! Sambons mamma kräver nyckel!