• Anonym (1fs)

    Problem med min svärmors utnyttjerier

    Asså jag fick läsa 10 gånger för att försäkra mig om att jag inte läste fel. har du problem med din autokorrekt?

    Sluta hypnotisera din svärmor, ge inte henne ärtor. byt nummer så får du inte dilemman om du ska va chaufför eller ej. Problem solved :)

  • Anonym (1fs)
    Stårschan skrev 2014-09-19 12:39:36 följande:
    Jag tycker att det är helt fantastiskt att det går att få ihop så mycket mumbo jumbo. Jag blir uppriktigt nyfiken på hur det ser ut i språkcentrum på den som totar ihop något sådant här, för det är inte en googleöversättning.
    Min mobil är ganska duktig på att ta sig friheten och komma på de mest fantastiska meningarna, helt själv! fast den är inte så sexuell av sig som TS.  Men därför tänkte jag om det är autokorrekt.
  • Anonym (1fs)
    Stårschan skrev 2014-09-19 13:08:52 följande:
    Autokorrekt slänger inte ihop felaktig syntax av typen "vad som skola förekomma", eller andra märkliga formuleringar. Autokorrekt byter snarare ut ett ord mot ett annat som liknar det man hade tänkt skriva. Här är det mer skit bakom spakarna, om man säger så.
    Min mobil formar meningar själv. :/ som tex "Hej min själ har varit med på ett annat ord, i båten. Den första gången jag va där med dig. Blev han medlem och jag kan komma förbi imorgon." Det ploppar upp förslag i min mobil fast jag inte har skrivit en enda bokstav.
Svar på tråden Problem med min svärmors utnyttjerier