• Anonym (Tjej)

    Vågar inte gå på toa hos min kille. Hjälp fort

    Hur döljer ni att ni avförar i toaletten? Jag är hemma hos min kille och vågar inte gå in på toa och avföra då vi varit tillsammans i bara två veckor. Det jag är rädd för är dels lukten, men framförallt att det ska komma ut luft som låter (prutt) när jag sitter på toaletten. Jag har inga problem med att vara snabb, men jag vill veta vad jag ska göra så det inte luktar eller låter?

  • Svar på tråden Vågar inte gå på toa hos min kille. Hjälp fort
  • Anonym (K)
    krillesthlm skrev 2014-09-19 13:07:01 följande:
    sket du efter duschen?...bättre och göra före kan man tycka
    Ja usch, varför duscha för att sen bajsa
  • Anonym (K)
    Anonym (Pernilla) skrev 2014-09-19 13:05:13 följande:
    Slår man på vattenkranen så är det ganska uppenbart vad man gör inne på toaletten. Jag har aldrig kört med den metoden.

    TS, jag har också haft detta problem. Det är ju framför allt i början av förhållandet som det är pinsamt. Min sambo och jag kan skratta åt det idag hur det var i början, både han och jag kunde hålla oss en hel helg när vi hälsade på varandra.

    Är du aldrig ensam i hans lägenhet, så du kan passa på då? Jag passade ofta på när min kille diskade, då hörde han ju inte. Sedan kunde jag passa på när jag duschade, när jag var klar med duschen, för det tar ju tid för en tjej att fixa sig efter en dusch Så då misstänkte han inget heller.
    Får försöka släppa en smygare istället då.
  • Anonym (Pernilla)
    Anonym (K) skrev 2014-09-19 13:11:43 följande:
    Ja usch, varför duscha för att sen bajsa
    Haha ja det borde vara förbjudet..... Kommer inte ihåg precis hur jag gjorde, men jag bajsade även innan jag duschade också. Olika från situation till situation.

    Ts, så fort bajskorven kommit ner i vattnet, spola fort som tusan. Det körde jag med och då luktar det inte alls så mycket. Tändstickan är också ett bra förslag.
  • beccagranen

    Låtsas som att du ska fräscha upp dug, dvs spraya parfym och när du skiter så kan du fake snyta dig, dvs avledande ljud. Eller så bryr du dig inte, utan gör det du ska och fortsätter som vanligt. Vag ska han säga, att du är äcklig? Det som kommer in måste ju ut ;)

  • EMmaSol

    Är du aldrig ensam då? Jag tycker absolut inte att du är löjlig, jag hade samma problem när jag träffade min sambo för många år sedan. Jag höll mig en helg (också distansförhållande), försökte få honom att gå ut på nåt ärende men icke.

    Innan du duschar är bästa rådet, då hinner ev lukt försvinna innan du är klar. Spola vatten från kran och duschen så hörs ljuden mindre. Eller är du ärlig och berättar för honom? Jag hade varit ärlig idag, sagt att det är pinsamt och lite jobbigt att gå på toa när han är i närheten, att vi kan väl sätta på musik eller så. Som någon ovan skrev, tycker han att det är konstigt att man gör annat än kissar på toa är han ändå inget att ha.

  • Anonym (q)

    Varför är det så populärt att starta trådar och använda sig av konstiga ord? Det är inte direkt roligt.

  • Anonym (Sant)

    Seriöst inga sprayer! Då luktar det skit och parfym. Hemsk blandning. Tändstickor tar verkligen bort det.

Svar på tråden Vågar inte gå på toa hos min kille. Hjälp fort