Inlägg från: Anonym (okeeeej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (okeeeej)

    Dilemma pga åldersskillnad, snälla ge mig råd!

    Men hon har haft mer än 15 år på sig att skaffa barn! Är det verkligen så viktigt för henne? Om det är så viktigt för henne att skaffa barn just nu (hon kan skaffa i flera år till) skulle jag rygga tillbaka, älskar hon dig eller vill hon bara bli gravid?

    Frågar du mig borde alla vara ihop i minst 3 år innan man skaffar barn! Så vänta du i två år till...

  • Anonym (okeeeej)
    Anonym (Ledsen kille) skrev 2014-09-19 17:28:02 följande:
    Hon säger att hon vill ha barn med rätt person och att det inte med vem som helst. Hon har inte heller tjatat på mig om barn eller sagt att hon vill ha nu utan att jag först ska bli klar med utbildningen innan vi börjar tänka i de banorna.
    Men varför funderar du på att göra slut då?

    Menar du allvar att du kan tänka dig barn om två år så är det väl bara att vänta?! Eller tror du på fullaste allvar att du gör henne en tjänst i att dumpa henne? Då får hon börja om igen ju. Älskar du henne så stanna! Annars är du uppriktig och drar. Svårare än så är det inte.
  • Anonym (okeeeej)
    Anonym (Ledsen kille) skrev 2014-09-19 20:29:04 följande:
    Var hittade du den statistiken? Jag läste nu att den högsta genomsnittsåldern i Stockholm för förstföderskor var 32,2 år. Sen läser jag bara en massa oroväckande artiklar om hur riskabelt det är att föda efter 35.
    Men vad är problemet? Googla ordentligt och använd ord som statistik och första barn. Medans du gör det kan du även googla statistik om äldre mödrar.

    Hur mår du egentligen? Känns som om du har än svårare problem än att din partner är 35 år gammal. Tycker du ska visa henne denna tråd, så kan hon bilda sig en uppfattning sen...
Svar på tråden Dilemma pga åldersskillnad, snälla ge mig råd!