• Stockholmsmilen

    Någon som ruvar i Stockholm?

    Nu har två fina 4-celliga ägg flyttat in i min livmoder! Måste erkänna att jag var nervös när vi skulle vara på Sophiahemmet. Samma läkare har följt oss på alla besök denna gång, och det tycker jag är bra. Att inte ha för många olika läkare. Det blev 7 befruktade av 8 ägg, varav 2 var 4-celliga fina. De övriga 5 fortsätter de odla ihop om att de ska bli blastocyster. Inget var fint nog att frysa idag. Det vore roligt om det blev så, en liten liten smula hopp har jag då de odlar vidare så många ägg. Läkaren syntes verka väldigt nöjd med resultatet hittills och det är faktiskt jag också. Sist var december 2012 och då blev det 12 ägg och ett barn.

    Någon mer som ruvar och bor i Stockholm?

  • Svar på tråden Någon som ruvar i Stockholm?
  • Mallan82
    Kelsson1 skrev 2014-10-12 12:18:03 följande:

    Mallan82: Håller tummarna för dig. När ska du testa?
    Testen blir starkare o igår fick jag Gravid 2-3 veckor på ett digitalt


    Härligt! Grattis!!!  

    Jag väntar nog till tisdag. Känns onödigt att ta ett nu när det känns så osäkert. Hade tänkt ta idag, men när det kom spottings igår tappade jag sugen lite...hehe. 
  • Mallan82
    Kelsson1 skrev 2014-10-12 13:29:29 följande:

    Mallan82: Förstår det. Som sagt fortsätter hålla tummarna. Väntar med spänning på tisdag


    Blev inget denna gång heller. Jag hoppar ur FL ett tag och tar paus från IVF. Hoppas allt går superbt bra för dig :) 
  • Fiorenza

    Jag hoppar in här eftersom vi har ET imorgon. Första försöket med IVF efter sex års försök själva.

  • bullenochgrisen

    Gjorde vårat första ET med äggdonation idag! Så nu är jag också en ruvare till den 14e November då jag har testdag. Spännande! Mina vaggisar ger mig mens liknande smärta sedan jag började med dom i måndags. Jätte jobbigt!

    Vår donator fick ut 8 stycken ägg, men bara två av dom delade sig. Det ena ägget som de satte in idag hade verkligen delat sig fint så det var vårat guldägg! Det andra ägget skulle de odla lite extra på för att se hur det delar sig. Så nu håller vi tummarna här hemma! Måtte detta ägget bli vår bebis!!

  • Wilmis

    Hej alla ruvare, jag hoppar in här!

    Fick tillbaka två embryon idag och har TD den 17/11.

    Vår 6:e IVF så nu håller vi tummarna extra hårt.

    Bullenochgrisen: hur länge fick ni vänta på ÄD och vart gjorde ni det? Det är vårt nästa steg om detta försök inte går vägen så det skulle vara intressant att veta lite mer. Hade ni privat donator el har ni stått i kö?

Svar på tråden Någon som ruvar i Stockholm?