• Stockholmsmilen

    Någon som ruvar i Stockholm?

    Nu har två fina 4-celliga ägg flyttat in i min livmoder! Måste erkänna att jag var nervös när vi skulle vara på Sophiahemmet. Samma läkare har följt oss på alla besök denna gång, och det tycker jag är bra. Att inte ha för många olika läkare. Det blev 7 befruktade av 8 ägg, varav 2 var 4-celliga fina. De övriga 5 fortsätter de odla ihop om att de ska bli blastocyster. Inget var fint nog att frysa idag. Det vore roligt om det blev så, en liten liten smula hopp har jag då de odlar vidare så många ägg. Läkaren syntes verka väldigt nöjd med resultatet hittills och det är faktiskt jag också. Sist var december 2012 och då blev det 12 ägg och ett barn.

    Någon mer som ruvar och bor i Stockholm?

  • Svar på tråden Någon som ruvar i Stockholm?
  • bullenochgrisen

    Då ruvar vi tillsammans! Jag gjorde mitt första ET igår och har testdag 14 November :) vad tar du för mediciner?


    Fiorenza skrev 2014-10-30 16:37:30 följande:

    Nu börjar väntan... fick tillbaka ett fint embryo idag, testdag 15/11.


  • Fiorenza
    bullenochgrisen skrev 2014-10-30 17:25:57 följande:

    Då ruvar vi tillsammans! Jag gjorde mitt första ET igår och har testdag 14 November :) vad tar du för mediciner?


    Spännande! Jag tog Gonal-f, Orgalutran och Ovitrelle under stimuleringen, nu är det Lutinus som gäller fram till testdagen. Du?

    Är så spänd på att få veta hur det går för de andra embryona också. 7 av 11 blev befruktade och de hade fryst ner ett fyrcelligt idag och kommer odla vidare på resterande fem. Mycket väntan blir det under IVF...
  • bullenochgrisen

    Lyckliga du! Ja gör iof. ET med äggdonation. Men vår donator fick ut 8 ägg men bara 2 blev befruktade. Ett toppen fint ägg ruvar jag dock på, det andra odlar de vidare på till Blastocyt.

    Då jag inte har egen mens så behövde jag inte nedregleras. Men jag fick ta fyra stycken Progynon tabletter om dagen ( hormon) för att slemhinnan skulle växa till sig. Den blev 7 mm tillslut! Nu fortsätter jag med progynon och fick Lutinus också, som jag fick börja med i måndags. Jag hatar vaginaltablettena. Måste ha binda på mig dag och natt då det rinner ut massor av Medicin rester och vätska. Oerhört jobbigt. Är det samma för flera?

Svar på tråden Någon som ruvar i Stockholm?