Inlägg från: Anonym (kärlek) |Visa alla inlägg
  • Anonym (kärlek)

    Berättelser

    Anonym (anonym) skrev 2014-09-20 13:51:59 följande:

    Nån som har kärat ner sig i en upptagen?
    Nån som har varit upptagen och kärat ner sig i nån annan?

    Vill gärna veta hur de gick, blev ni tillsammans tillslut, va som hände, hur det hände, tankar och allt.


    jag träffade en upptagen man. vi hade till en början bara sex men sedan växte starka känslor fram mellan oss. vi är mycket kära i varandra. till slut lämnade han sin sambo och vi är nu ett par. det var ingen dans på rosor men det var värt väntan och mödan :)
  • Anonym (kärlek)
    Anonym (anonym) skrev 2014-09-24 10:54:19 följande:
    Hur gick allt till? Nå velande? Tid? Vill veta allt typ :P
    Anonym (ensam) skrev 2014-09-20 15:40:01 följande:

    Jag levde många år med en kille under olyckliga förhållanden, jag träffade en man som jag föll för fort och hårt. Han var singel men några kk som sysselsättning. Jag kunde inte vara en dag ifrån honom utan att känna mig tom och ensam. Jag hade under ett bra tag försökt lämna min dåvarande utan resultat men fick tillslut mod till mig när jag förstod att denna underbara man jag träffat ville vara med mig.

    När man lever olycklig i många år så faller ens självkänsla till botten så det tog ett tag innan jag förstod att denna snälla bra fina människa ville vara med mig. Sen att han har ett fruktansvärt tilltalade yttre gjorde att jag tvivlade ännu mer påvar han skulle vilja ha mig.

    Men jag lämnade i alla fall min kille och valde att satsa på denna nya. Idag har det gått ca ett år och jag trodde inte sådana lycka jag känner fanns.

    Det var det bästa beslut jag kunde göra och jag ångrar inget överhuvudtaget.

    Vi älskar varandra och lever ett starkt och stabilt liv.


    Hur lång tid hade ni varit tillsammans? Va fick dig att ta steget? Efter hur lång tid? Mycket frågvis :P
    oj... det tog någonstans mellan ett halvår-år förän han lämnade henne. jo mycket velande. han sa ofta att han skulle lämna henne, men när jag pressade honom så hände inget. tids nog sket jag i vilket, och då lämnade han henne! kunde inte blivit lyckligare :)
Svar på tråden Berättelser