Inlägg från: Anonym (ensam) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ensam)

    Berättelser

    Jag levde många år med en kille under olyckliga förhållanden, jag träffade en man som jag föll för fort och hårt. Han var singel men några kk som sysselsättning. Jag kunde inte vara en dag ifrån honom utan att känna mig tom och ensam. Jag hade under ett bra tag försökt lämna min dåvarande utan resultat men fick tillslut mod till mig när jag förstod att denna underbara man jag träffat ville vara med mig.

    När man lever olycklig i många år så faller ens självkänsla till botten så det tog ett tag innan jag förstod att denna snälla bra fina människa ville vara med mig. Sen att han har ett fruktansvärt tilltalade yttre gjorde att jag tvivlade ännu mer påvar han skulle vilja ha mig.

    Men jag lämnade i alla fall min kille och valde att satsa på denna nya. Idag har det gått ca ett år och jag trodde inte sådana lycka jag känner fanns.

    Det var det bästa beslut jag kunde göra och jag ångrar inget överhuvudtaget.

    Vi älskar varandra och lever ett starkt och stabilt liv.

  • Anonym (ensam)

    Jag hade levt med honom

    I 8 1/2 år, det som fick mig att ta steget var att jag träffade någon som kunde hjälpa mig ut ur det förhållandet. Det var ett väldigt farligt förhållande både för mig och killen vi tog fram det värsta ur varandra. Det var efter 6 år som jag valde att lämna hade funderat i ca 6 år men vågade tillslut. Hade haft det uppe innan men blivit hotad om att han skulle ta sitt liv och massor med saker så hade inte Vågat. Men en dag fick det vara nog han fick bära sitt liv på sina egna axlar.

Svar på tråden Berättelser