Inlägg från: Anonym (Undrar också) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Undrar också)

    hur känsligt är apotekets egna graviditetstest?

    Jag har också funderat över vilken känslighet Apotekets egna test har men inte fått något svar. Jag är rätt säker på att det inte står i bruksanvisningen. Men jag har fått svagt, svagt positivt på clearblue plus och sedan testat mig med Apotekets och fått negativt och det har visat sig vara Apotekets som stämde. Så om det bara är en svag, svag blå skugga så skulle jag inte lita på det alltför mycket. Men du har ju fortfarande några dagar kvar till bim så jag skulle nog avvakta till bim och testa igen, då borde det synas tydligare ifall du är gravid.

  • Anonym (Undrar också)
    Anonym (mor) skrev 2014-09-21 10:11:34 följande:

    På min tid så fanns det inga stickor för att kolla ÄL. Då gjorde man så att man ANTOG att precis mitt emellan två menstruationer så hade man sin ÄL. Då såg man till att man gökade vilt under ca fyra dagar kring den tiden (sedan också om andan föll på förstås). Det funkade då och det funkar SÄKERT idag..................


    Men nu pratar vi om graviditetstest och inte äl-test. Är övertygad om att det fungerar bra utan äl-test. Men bara för att man "träffat" äl så kan man ju inte direkt anta att man är gravid.
Svar på tråden hur känsligt är apotekets egna graviditetstest?