Inlägg från: Ahernbaby |Visa alla inlägg
  • Ahernbaby

    Nystart hösten 2014

    Hej allihopa!

    Jag kämpar som många andra med vikten. Fått ett helt okej resultat hittills men nu är det höst och nya tag.

    Är tjugo år och har ungefär tjugo kg att gå ner. Träningen går helt okej men kosten är det värre med. Har fått ner det på en helt okej nivå (går inte och köper en Ben and Jerry's och äter upp den själv en tisdagseftermiddag längre och smäller inte längre i mig 32 marmeladmackor när jag är stressad..) men kommer nästan aldrig under 1500 kcal. Sötsuget kan jag kontrollera, men hungern! Hjälp, några tips? Kan äta hur mycket som helst ibland.

    Har varit med i några andra trådar men många dör ut eller är alldeles för röriga. Tänker mig att vi har invägning en gång i veckan eller så för att skapa lite press, om någon är på!

  • Svar på tråden Nystart hösten 2014
  • Ahernbaby

    Åh, ni är så välkomna så! Var lite rädd att jag skulle behöva kämpa helt själv, haha.

    Emmut, du verkar ju ha kommit hur långt som helst! Några tips till oss som inte kommit lika långt på resan? Ja, kunskapen finns ju där. Det är bara självdisciplinen som saknas.. Har märkt att den förmågan är bristfällig lite varstans i mitt liv och inte bara när det gäller kosten. Får väl se till att träna upp den som en muskel helt enkelt!

    Lillmymlan, vad kul att du är på! Jag håller med dig, det här med alternativa vägar är inte riktigt min grej heller. Mest för att jag vet att jag lär gå upp det dubbla när jag börjar äta igen.. Däremot brukar jag ha några veckor där jag kör lite hårdare och andra slappare, mest för att jag behöver ju inte ligga på ett superlågt kaloriintag för att stanna kvar där jag ligger i vikt, utan bara om jag vill gå minus. Så några veckor tillbringar jag med att gå ner några kilon och så tillbringar jag några månader efter det med att bara hålla mig på den vikten! Denna hösten tänkte jag dock köra all in och bli av med alla jäkla extrakilon..

    Jag väger atm 88kg ungefär och målvikten är 68 kg. Vägde dock upp mot 93-94 förra året så lite har jag allt lyckats gå ner. Fråga mig inte hur bara.. Nej men jag tror att bara genom att skippa det extrema och börja promenera gjorde en del. Nu får bättre kost och gym/löpning/boxning göra resten! Kan ju lägga till att jag är över 180 cm lång också, så jag är fullt medveten om att jag aldrig kommer ligga på 55 kg som många andra utan kommer vara fullständigt nöjd bara jag kommer under 70!

    Måndagar blir väl alldeles perfekt, kan ju göra en liten tabell i trådsstarts-inlägget där jag uppdaterar varje måndag :))

  • Ahernbaby

    Personligen tycker jag alla ska ha samma men egentligen kan ju alla bara skriva in sin vikt för den veckan och så för jag in det i protokollet (som jag ska göra så fort jag får möjlighet haha) så länge man håller koll på sin egna dag så spelar det ju ingen roll :)

  • Ahernbaby

    Hej allihopa! Förlåt att jag var borta hela förra veckan och nästan denna med men min telefon gick sönder (använder nästan alltid den) och har inte haft tid att sitta vid datorn som vanligt. Men nu har jag en fräsch ny iphone och är redo för att sätt igång igen! Jag antar att jag bara missade förra veckans invägning? Eller vi kör på måndagar va? Hoppas det gått bra för er, för mig har det gått sådär.. Inte åt helvete men kan definitivt gå bättre!

Svar på tråden Nystart hösten 2014