• MaaxMaax

    Snälla, vart kan man vända sig för psykiatrisk hjälp i Uppsala?

    Tycker du kan söka till psykakuten. När jag inte fick hjälp hos vc ringde en vän till mig psykakuten, och det sa att jag kunde komma in på förmiddagen nästa dag, då de har bättre plats och inga köer. Kändes bra eftersom jag inte heller ville vara ivägen för någon som verkligen verkligen behövde superakut vård.


    Veni Sancte Spiritus - - - Blogg: stadiggrund.blogspot.se/
  • MaaxMaax
    Anonym (hjälp) skrev 2014-09-23 22:23:20 följande:

    Tack för ditt svar. Jag funderar på det faktiskt. Men undrar vad de kan göra för mig? Jag behöver väl en remiss vidare...vet knappt själv vad jag behöver hjälp med, vet bara att det rasar, jag faller fort. Det är otroligt obehagligt för jag är medveten om det nu men kanske inte om en vecka. Då kan jag tappat insikten om att det finns hjälp att få...därför är det bråttom.

    Fick du bra hjälp? Vad skönt att du hade din vän som ringde åt dig så du fick komma och prata.


    Jag tyckte jag fick bra hjälp. Det var skönt att ha min kompis med, han kunde förklara lite bättre än jag vad som hände när jag fick mina superångestattacker. Mitt problem låg mest i att vc-receptionisten vägrade låta mig komma i kontakt med läkare eftersom min ordinarie inte var där. 
    När jag kom till psykakuten fick jag helt enkelt förklara hur jag mådde generellt, och sedan ställde de en del frågor. Du behöver inte ha alla svar när du söker, de är där för att hjälpa dig med det.
    Veni Sancte Spiritus - - - Blogg: stadiggrund.blogspot.se/
Svar på tråden Snälla, vart kan man vända sig för psykiatrisk hjälp i Uppsala?