Inlägg från: Anonym student |Visa alla inlägg
  • Anonym student

    Frustrerad på min fru

    Hej!

    Jag har en liknande situation och det är fruktansvärt jobbigt att känna som du gör nu. Rätt eller fel spelar ingen roll det är ju så som du känner, det du vill är ju bara att hantera det så smärtfritt som möjligt..

    Även jag studerar och min fru är hemma med vårt barn, kommentarerna angående hur "enkelt" liv man har som får åka iväg och plugga är så irriterande då studier medför kraftig ångest av att aldrig hinna med det man ska göra, lägg då på att man får dåligt samvete av att vara frånvarande i hemmet och inte kunna hjälpa till så mycket som man vill, Ingen kan säga att det är enkelt!

    Även jag kämpar med nattning och städning efter skoltid när det enda man kan tänka på är nästa deadline eller tenta. Men jag hatar att ha det smutsigt hemma oxå..

    Det jag ibland förundras över är prioriteringarna hos min fru, nu spelar hon inte dataspel som din gör men hon och barnet gör utflykter väldigt ofta samtidigt som det ser ut som ett bombnedslag hemma??

    Din fru har ju iaf sin mamma till hjälp då borde hon ju återhämta sig lite av ex nattsmningar och den allmänt krävande situationen i att ha barn?

    Försök hänga kvar då det säkert kommer att lösa sig tillslut. Ingenting blir bättre av separationen om kärleken finns kvar. Ta inte så hårt på hur det ser ut hemma, eller missade massager, om hon är till freds med situationen varför ska inte du vara det? Släpp kontrollen och se till det som är viktigt, nämligen din fru och ditt barn. Ta med dom ut på en kvällspromenad tillsammans, och på så sett uppmuntra utflykterna under dagtid?

    Lycka till hoppas det löser sig.

Svar på tråden Frustrerad på min fru