• Solnce

    Lämnad av pojkvän

    Förstår dig fullständigt. Jag och min sambo bråkade nyss och han rusade iväg nånstans... Nu sitter jag och gråter.. Vet inte om det är slut eller bara ett bråk. vi har aldrig bråkar så stort att han bara sprang härifrån! Vi har också planer att bygga familjen och köpa hus, resa. För en månad sen sa han att han inte älskade mig lika mycket som jag gör.. Jag blev förkrossad. Grät i hans famn i timmar. Han sa att han vill leva livet med mig och ha barn med mig... Efter att han sagt att han inte älskade mig lika mycket blev jag så deppig och nedstämd. Jag skrattar men egentligen vill jag bara gråta. När nån frågar mig hur det är mellan oss så säger jag att allt är bra. Allt är bra. Men jag känner inte mig älskad eller trygg längre. Är så ledsen hela tiden. Försöker gömma det så gott jag kan. Älskar honom otroligt mycket ju. Nu vet jag inte vart han är, varit borta i flera timmar. Han kommer nog tillbaks men är livrädd att han kommer att göra slut med mig efter det här bråket.

  • Solnce

    Du är så ung och har har hela livet framför dig! Hoppas att du hittar den rätta som kommer aldrig att ändra sig när han sagt "jag älskar dig"! Håller tummarna för dig med!

    Tack för stöd! Han kom tillbaka fortfarande pissed... Gick och la sig direkt... Vet inte vad jag ska göra! Han brukar aldrig var arg längre än några minuter..

    Har ångest och är rädd att lägga mig bredvid.. Spenderar natten i soffan ställen...life sucks!

Svar på tråden Lämnad av pojkvän