• Kejkej91

    Lämnad av pojkvän

    Håller med TS, lägg dig bredvid, visa vad han betyder även om han är arg. 

    Jag förlorade min pojkvän för snart 6 veckor sedan, vi planerade att flytta ihop och allt veckan innan. Men vi har haft det tufft, privat på olika håll, inte i förhållandet men det har gått ut över förhållandet. 
    Tjafs och skit, han lämnade mig med orden "jag älskar dig mer än något annat, men jag orkar inte längre."

    Jag har mått skit, som en påse skit i veckor, jag har aldrig sörjt och saknat någon så mycket som honom. 

  • Kejkej91
    Jessica91 skrev 2014-09-30 09:05:27 följande:

    Vi har varit tillsammans i 1 år. Han har letat lägenhet i ett halvår ungefär men har varit osäker om han velat flytta ihop tills nyligen. Jag har aldrig pressat han till att vi ska flytta ihop utan sagt att jag vill mer än gärna ta det långsamt och vänta med att flytta ihop. För lite över en månad sen sa han till mig framför min släkt att han önskade att jag ville flytta in med honom. Jag blev jätteglad, men sen bara hände det något. Jag önskar jag fick veta exakt hur han känner för så fort jag pratar med honom så är allt snurrigt som han säger och inget riktigt stämmer med det han säger några dagar innan. Han byter historia varje gång. Men nu blir han rasande så fort jag hör av mig. Men hur ska man gå vidare och acceptera när man står som ett frågetecken? Allt var en chock och jag har enormt svårt att acceptera det som hänt..


    Om du vill ha någon som helst framtid eller lösning på problemet så är det bästa att sluta jaga honom. 
    Han har lämnat dig och det är förmodligen inte enkelt för honom heller, men nu behöver ni båda tid att tänka och läka. Så hör inte av dig, ju mer du hör av dig desto mer skjuter du han ifrån dig. Bryt kontakten. Skicka mess typ "Du har rätt, bla bla, det är bäst om vi inte hörs mer".. 1. Då känner han att han förlorar dig. 
    2. Ni får tid ifrån varandra och tänka och läka.

    Du kommer inte vinna något på att messa honom, du sårar bara dig själv och jagar bort honom. 

    Det är jätte svårt, men det är det bästa. Jag lovar dig.
  • Kejkej91

    Du ser, så fort du släpper taget hör av han sig. Bu känner han att han förlorar! Svara inte på hans sms. Du ska se att det kommer fler sen.

    Bra av dig att du tog steget :)

  • Kejkej91

    Precis! Det är bra att få övertaget, nyttigt i en sådan situation så man inte bara trycker ner sig själv ocj låter sig utnyttjas.

    Vet hur svårt det är, 6 veckor snart fö mig och jag tänker fortf p9 han ofta

  • Kejkej91
    Jessica91 skrev 2014-09-30 21:53:34 följande:

    Men iallafall. Jag avslutade vårt samtal idag att jag vill avsluta allt vänskapligt. Det svarade han genom att blockera mig på Facebook...


    trist :( pratades ni vid i telefonen? Blev ni osams?
  • Kejkej91
    Jessica91 skrev 2014-09-30 21:53:34 följande:

    Men iallafall. Jag avslutade vårt samtal idag att jag vill avsluta allt vänskapligt. Det svarade han genom att blockera mig på Facebook...


    trist :( pratades ni vid i telefonen? Blev ni osams?
  • Kejkej91
    Jessica91 skrev 2014-09-30 22:23:39 följande:

    Nej vi skrev till varann, jag skrev och frågade om jag om några månader när allt har släppt om jag kunde eventuellt passa hans hund eftersom jag blev rejält fäst vid henne. Jag bad om ursäkt för mitt beetende dessa veckorna och att jag hoppades att vi kunde avsluta allt vänskapligt. För jag orkar inte bråka längre. Då skrev han att han skulle tänka över det. Sen ett par timmar så såg jag att han blockerat mig.


    Oj vad konstigt :( nåväl, det kanske ör för det bästa nu. Så slipper du se
Svar på tråden Lämnad av pojkvän