• Anonym (Maxi)

    Varför parkerar ni som inte har barn på familjeparkeringen?!

    Kan nog helt ärligt säga att varje gång vi är på Ica Maxi så är det alltid någon som parkerar på familjeparkeringen och går in utan barn, och heller ingen familj i bilen eller ens tecken på att dom ens har barn.

    Oftast är det gubbar, 40+, eller pensionärer.

    Varför? 

  • Svar på tråden Varför parkerar ni som inte har barn på familjeparkeringen?!
  • Jennie med ie
    Anonym (parkering) skrev 2014-09-30 18:08:55 följande:

    Hänsynslösa Sverige gäller inte bara på parkeringar utan överallt. Störst och tuffast går först i alla lägen. Men en dag kan det drabba den som tror sig vara tuffast.


    Vem är då de hänsynslösa? De som ställer sig på en extra bred plats för att de av någon annan orsak än barn i bilen ser sig behöva det? Eller de med barn som anser sig ha ensamrätt på de platserna?
  • Steven01

    Jag man 45 ställer mig därför att kvinnor inte förstår bättre än att slänga upp bildörrarna helt utan tanke på att den då slår i min bil. Vad är det som är så svårt att fatta att man inte ska göra så? Eller struntar man helt enkelt i om man förstör andras grejer?

  • Tom Araya
    Anonym (Maxi) skrev 2014-09-29 00:21:24 följande:

    Kan nog helt ärligt säga att varje gång vi är på Ica Maxi så är det alltid någon som parkerar på familjeparkeringen och går in utan barn, och heller ingen familj i bilen eller ens tecken på att dom ens har barn.

    Oftast är det gubbar, 40+, eller pensionärer.

    Varför? 


    Kanske för att de anser sig vara en familj. Måste man ha barn och måste de vara med?
  • Stomper

    Jag gör det mest för att irritera... alltid kul när nån försöker protestera. Vi, min fu och jag är en familj fast utan barn.

  • nernu
    Anonym (fjant) skrev 2014-09-30 10:45:40 följande:
    Varför? Varför är man en douchebag om man t ex efter en olycka har svårt att ta sig ur bilen utan att öppna dörren helt och parkerar på en plats man får parkera för att utrymmet där är större?
    Kan du inte läsa? Jag skrev rörelsehindrade eller LIKNANDE. 
  • Anonym (fjant)
    nernu skrev 2014-09-30 20:15:30 följande:
    Kan du inte läsa? Jag skrev rörelsehindrade eller LIKNANDE. 
    Nej det skrev du inte i det inlägg jag besvarade utan det skrev du efteråt.
  • Anonym (västeråsare)

    Då vet alla ni från vås också att folk i den här stan inte kan köra bil? Blinkar aldrig, tittar aldrig, krypkör aldrig. Gasar alltid! Familjeparkeringarna är en säkerhetsåtgärd för barnfamiljer. För att man tryggt ska kunna ta barnen i och ur bilen med vagnen ståendes bredvid och sedan ha nära till ingången för att minska risken för olyckor.

    Visst är det sjukt bekvämt med breda p-rutor , men det verkar bara vara folk med barn som inser själva GREJEN med dom och som faktiskt bryr sig! Ända tills du själv en dag kanske kör på ett barn/barnvagn för att du tror att parkeringen är en dragracebana och tyckte du hade större behov av den där p-rutan än barnfamiljen ifråga. Nej det finns inga lagar o regler på att endast barnfamiljen får stå där, men det heter väl "Familjeparkering" av en anledning??? Den har kommit till av en anledning???

  • Tow2Mater
    Anonym (västeråsare) skrev 2014-09-30 20:32:19 följande:

    ...Gasar alltid! Familjeparkeringarna är en säkerhetsåtgärd för barnfamiljer. För att man tryggt ska kunna ta barnen i och ur bilen med vagnen ståendes bredvid och sedan ha nära till ingången för att minska risken för olyckor.

    Visst är det sjukt bekvämt med breda p-rutor , men det verkar bara vara folk med barn som inser själva GREJEN med dom och som faktiskt bryr sig! Ända tills du själv en dag kanske kör på ett barn/barnvagn för att du tror att parkeringen är en dragracebana ...


    Hur många såna olyckor har ni egentligen per år i V-ås?
  • Dr Mupp
    Ingram skrev 2014-09-30 11:04:22 följande:
    Det gör inte min 7- åring, han förstår när man säger till honom nämligen så jag behöver inte nödvändigtvis parkeringen närmast entrén bara för att han är med. Det finns massvis med människor som behöver parkeringen bättre än mig då! :)
    Tja han förstår också, och sen glömmer han bort. Nu har vi bytt bil och har skjutdörrar så nu ligger alla bilar säkrare till. Men nu är vår bil större istället så då tycker jag att en fmailjeparkering är perfekt för att bilen ska få plats ordenligt.
    Rational arguments don?t usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people.? - Gregory House, M.D
  • Jill 79

    Har fått ställa babyskyddet i en snödriva utanför ica maxi. Alla familjeparkeringar upptagna och jag parkerade på en vanlig mini ruta långt bort, men blev ändå totalt inparkerad så man knappt får upp någon dörr. Inte så j-la kul! Vissa affärer har extra många stora parkeringar och det uppskattas när man har småbarn.

Svar på tråden Varför parkerar ni som inte har barn på familjeparkeringen?!