• Cortsu

    Mina barn hatar mig för att jag var otrogen..

    Jag var otrogen mot min dotters pappa, innan jag blev gravid med henne visserligen men de va endå fel. Hon är så liten ennu men självklart hon ska veta att jag ha gjort fel! Jag uppfostrar henne till att till mig kan man berätta allt, att lita på mamma till 110%. Därför är jag också ärlig med henne om allt. Inte kommer jag ju säga att jag hade sex med nån annan utan att jag gjorde ett dåligt val som gjorde pappa ledsen (i vårt fall så tog han nog ut sin hämd). Nu har jag en ny kille och vi ska få vårt barn i mars 2015. Han är också helt ärlig med min dotter och de kommer vi va med vår lilla också. Om man vill att ens barn ska lita på en och komma och prata me dej så måste man va ärlig. Enkelt. Sen va man gjort är en lättare sak att smälta om de finns tillit. Har full förståelse varför dina barn e ledsna på dej, men ge dom tid, be om förlåtelse och försök visa att du kan va bättre! Lycka till!

  • Cortsu
    sextiotalist skrev 2014-09-30 09:25:14 följande:

    Att man ska kunna lita på sina föräldrar är inte samma sak som att föräldarna ska berätta allt som sina liv. Nej, din dotter har inte ett smack att göra med att du var otrogen mot hennes pappa, det är en sak mellan honom och dig och har inte ett  med ditt föräldraskap att göra. Att lämna ut sådant är ofta mer än vad barn vill veta om sina föräldrar.

    För sjutton skilj på ärlighet och ärlighet, att berätta allt är inte att vara ärlig, det är hänsynslöst och gränslöst.


    Det är din åsikt:) varför så aggressiv? Men de e ju bra att du känner min dotter så bra och kan berätta för mej hur jag ska uppfostra henne:) dessutom om han sen säger de åt henne så framstår jag som oärlig och det leder till att hon kanske inte litar på mej. Skrev även att jag skulle säga att jag gjort fel och att pappa blev ledsen! Läs lilla vännen ordentligt!

    De jag fick ut av din oförskämda kommentar är att du är hänsynslös som skriver på ett sånt sätt till andra människor.
Svar på tråden Mina barn hatar mig för att jag var otrogen..