Inlägg från: Anonym (Kram) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kram)

    Vattenavgång v.15+3?:(

    Usch vad hemskt! Hoppas verkligen det är något annat än vattnet och att det lilla livet mår bra!

  • Anonym (Kram)
    Anonym (förtvivlad) skrev 2014-09-30 16:04:14 följande:

    Tusen tack för alla stöttande ord, det hjälpte mig under bilresan in till lasarettet (har en bra bit att åka).

    På gyn blev jag Tack och lov väldigt bra bemött. Först gjordes ett UL där vi fick se lilla hjärtat slå och bebisen levde rövare. Fostervattenmängden var HELT normal.

    Sedan lämnades ett urinprov för att utesluta UVI, som ibland kan få en att läcka urin utan att man "märker" det. Urinprovet visade ingen UVI.

    Sen dröjde en lång väntan på läkare som var på operation. Till slut gjordes en gynundersökning och ännu ett UL. Och så togs ett prov för att se om det var fostervatten som läckte eller ej och det blev blankt (glädjetårar).

    Bebisen mår prima där inne och det var tack och lov inte vatten som läckte! Förklaringen blev att jag däremot hade otroligt mycket vattniga flytningar, tom läkaren var chockad. Han hade full förståelse för att jag trott att det var vatten och tyckte vi gjorde HELT rätt som åkte in för en koll. Antagligen har bebisens tyngd gjort att flytningarna samlats och inte runnit ut och helt plötsligt kom allt på en gång. Det var läkarens teori.

    Äckligt som tusan att behöva ha så extremt mycket flytningar att det liksom ska rinna såna mängder men vilken lättnad vi känner nu att det inte var vatten iaf!:)

    Ska man våga slappna av och njuta lite nu?


    Vad skönt att höra!!

    Hoppas du kan slappna av lite och njuta av graviditeten!
Svar på tråden Vattenavgång v.15+3?:(