Inlägg från: Nyttförmig |Visa alla inlägg
  • Nyttförmig

    Bästa MVC i Malmö?!

    Hej!

    Jag har precis fått reda på att jag är gravid och ska kontakta en mödravård central...men vart börjar man?! Man har hört många skrönor om dåliga barnmorskor och grupper man inte trivs i. Hur kan jag kolla upp de olika?
    Har någon bra tips/rekommendationer på vart jag ska vända mig, vi bor i Slottstaden (deras vårdcentral är urusel så går ist i Limhamn däremot har deras gyn varit bra)

    /förvirrad & tydligen gravid ;)

  • Svar på tråden Bästa MVC i Malmö?!
  • Nyttförmig

    Tack! Ska kolla upp cura då:) BVC (barn vårdcentral el?) är det något man gärna har på samma ställen och bytar till efter födseln? jag har verkligen ingen koll haha

  • Nyttförmig

    Har nu försökt kontakta caipo city men verkar väldigt komplicerat, massa val och barnmorskorna har endast telefon tid en halvtimme på morgonen. Hänvisande nr tuttar bara upptaget.. Ni som är så nöjda med just denna mvc, upplever ni att det är enkelt att komma i kontakt med er barnmorska flr tidsbokning/avbokning/råd etc?

    Har även kollat åå cura vilket ligger närmre där vi bor iaf för tillfället, gillar Dick inte att det endast verkar ha manliga gynekologer ????

Svar på tråden Bästa MVC i Malmö?!