• RubyRed

    Hur kände ni efter hinnsvepningen?

    Jag kommer förmodligen få hinnsvepning idag, bf+9! Hoppas det ska starta det så dom inte behöver sätta igång med läkemedel.

    Jag fick hinnsvepning förra graviditeten med men tror inte barnmorskan gjorde det ordentligt då jag inte kände något alls. Det gjorde varken ont när hon gjorde den eller efter..

  • RubyRed
    Anonym (snart mamma) skrev 2014-10-01 20:21:24 följande:

    Hur har det gått för dig förresten? Fick du någon hinnsvepning?


    Nej, jag fick aldrig det. Barnmorskan vägrar tydligen göra hinnsvepningar där jag bor. Men det gjorde inte så mycket. På natten satte det igång och två timmar efter första värken födde jag i ambulansen på väg till förlossningen
  • RubyRed
    Anonym (snart mamma) skrev 2014-10-02 08:16:26 följande:

    Oj stort grattis! Bebisen kom med raketfart med andra ord. Hoppas min gör det också!

    Igårkväll vid 21 ungefär så fick jag så ont i magen/bäckenet så jag bara vred mig i sängen. Det skar/ilade i bäckenet som det kan göra när bebisen rör på huvudet men ännu värre. Och jag fick magkramper tätt och starkt med 3-5 mimuters mellarum. Det kändes verkligen som om bebisen grävde sig ännu lite längre ner. Min sambo blev riktigt nervös och va helt säker på att det satt igång. Men efter en timme kändes det inte lika allvarligt längre, vi somnade och nu vaknade jag. Har lite ihållande magont men inget annat. Känns som om bebisen ALDRIG ska komma. Vi va helt säkra på att få åka till förlossningen inatt.


    Ja, hon var ju försenad så det var klart hon hade bråttom ;)

    Hur har det gått för dig? Kommit någon bebis än?
  • RubyRed
    Anonym (snart mamma) skrev 2014-10-05 09:30:04 följande:

    hehe ah det är klart.

    Nej ingen bebis ännu. Men vi har fått tid för igångsättning på torsdag, läängtar! Eftersom tappen redan är mogen och jag är öppen 2 cm (om inte ännu mera nu?) så hoppas jag det ska räcka med att dom sticker hål på hinnorna för att det ska komma igång. Din bebis är ju redan 5 dagar, va tiden går!


    Jag håller tummen för dig :) hoppas du slipper vänta tills dess!
Svar på tråden Hur kände ni efter hinnsvepningen?