Inlägg från: Anonym (med bröd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (med bröd)

    Min son är en looser

    hasse57 skrev 2014-09-30 17:47:23 följande:

    Även fast det tar emot så måste man se sanningen i vitögat. När jag fick höra att min son hade under sin semester bara suttit vid datorn och nästintill aldrig gått ut slog det mig att han är en "looser". Det var som att det sista hoppet inom bara pyste ur.
    Han har aldrig varit på några fester, aldrig haft flickvän och hans sociala umgänge sträcker väl sig till hans bror och kanske någon kollega. Jag känner att detta är mitt fel.

    Det hela började på högstadiet när han började åka moped. Jag som själv har varit i den åldern ville inte att han skulle vara med om det jag var med om, så jag satte tiderna att han skulle vara hemma 22.30 på helger och vardagar fick han inte vara ute efter middagen (man har faktiskt läxor i skolan), det skulle vara släckt och tyst efter 21.30 och att han absolut inte fick dricka alkohol innan han var 18. Dessa tider höll vi under högstadiet och gymnasiet med vissa undantag på högtider, som valborg, nyår osv.

    Nu i efterhand känns det som att det hade varit bättre med lite kaos, bråk snefylla, ja vad fasiken som helst egentligen än att ha en förstfödding som bara sitter inne, spelar dator och aldrig umgås med någon.

    vad ska jag göra, är det mitt fel, någon som känner igen sig?


    köp en gasolgrill Hasse...
Svar på tråden Min son är en looser