Inlägg från: lördagsgodis |Visa alla inlägg
  • lördagsgodis

    Fler som funderar på ett tredje barn och längtar?

    Anonym (MissHopeful) skrev 2014-10-13 07:22:07 följande:
    Vad spännande! Det är ungefär som oss, vi står väl inför det andra försöket eller vad man ska säga. Fast min man ser nog inte på det som ett försök, eftersom det gör honom stressad. Det förstår jag ju, det är egentligen samma för mig. Men det är svårt att inte se det som att man försöker när man inte längre skyddar sig.

    Du är ju ung fortfarande så du har inte tiden emot dig i alla fall. Vad tror du att era barn kommer att tycka om att få syskon? Vad är det som oroar dig mest med att få en tredje?
    Båda barnen skulle tycka det var jätte roligt med ett småsyskon, säger de nu iaf:)

    Det är ju alltid jobbigt att börja om nu när barnen klarar de mesta själva, vi har gått in i en annan fas i livet men jag och min man känner att det är för tidigt, vi känner oss inte klara med småbarnsåren även om man inte ser fram emot sömnbristen så ser vi framemot nästan allt annat:)

    Vad tycker era barn om eventuella syskon?
  • lördagsgodis

    Jag fick lite panik igår och undrade vad tusan vi höll på med men idag känns det rätt med bebis igen. Var jätte tveksam både första och andra gången om det verkligen var rätt val, speciellt när vi väntade tvåan funderade jag mycket på om jag kunde älska ett till barn lika mycket men det var ju inga problem så det oroar mig inte den här gången iaf.

  • lördagsgodis

    Jag har ju äl i dagarna och det skulle vara så kul att plusa nu då blir det barn i juli och vi kan berätta lagom till jul att vi är gravida, hur mysigt som helst ju! Hoppas hoppas det tar sig för oss nu:)

  • lördagsgodis
    Anonym (MissHopeful) skrev 2014-10-17 10:33:03 följande:
    Pratar ni öppet om att få till det de aktuella dagarna? Vi gör inte det.  Min man vet ju naturligtvis på ett ungefär när de fertila dagarna är, men inte exakt, Det vet inte jag heller å andra sidan men kanske lite bättre än han. Men han är allergisk mot att ha sex för barnalstrings skull. Om jag var yngre skulle jag nog vara mer avslappnad men nu känner jag lite stress att försöka få till den på ett ungefär i alla fall.
    Han vill inte att jag ska säga när jag har äl men vi har ett rätt aktivt sexliv så inte allt för svårt att få till det runt äl och vi har ju bestämt att jag inte längre ska använda skydd så båda är inställd på bebis. Någon gång när han verkat trött runt äl så har jag spänt ögonen i honom och sagt att ikväll så ska vi ha sex och då är det ju bara för honom att foga sig;)
  • lördagsgodis

    Fick en glad gubbe :) på äl testet nyss. Vi låg inatt kring tolv men kommer inte kunna ligga förens imorgon vid 14 tiden om vi har tur, men det står ju att man har 48 timmar på sig från positivt utslag.

  • lördagsgodis

    Äl testet visar fortfarande glad gubbe :) så borde ju ha äl idag då som jag fattar det. Vi kör på och hoppas på det bästa! Några som är nära bim i tråden? Fantastiskt hur långt två veckor kan kännas när man väntar på bim.

  • lördagsgodis

    Jag får fortfarande en glad gubbe på äl testet och vi fick till en snabbis nyss, lite senare än jag hoppats men nu känns det som vi gjort allt för att få till en bebis den här månaden:)

  • lördagsgodis
    Anonym (samma läge) skrev 2014-10-18 17:18:18 följande:
    håller tummarna!!

    min man var sååå trött igårkväll (första ggn jag fått två streck på stickan som jag INTE skulle använda..) MEN han var "snäll" o väckte mig 05 i morse när han inte kunde sova haha...
    idag är det ju lördag så idag får vi la passa på o sexa till det med..
    sen har även vi gjort vad vi kunnat denna månad.. 

    Oskyldig
    Ja nu får vi hålla tummarna! Jag har plusat på bim -6 tidigare så tänker tjuvtesta den 26:)
Svar på tråden Fler som funderar på ett tredje barn och längtar?