• Solros78

    Fler som funderar på ett tredje barn och längtar?

    Hej! Halkar in i tråden. Vi har försökt i 1.5 år att få en trea. Längtar så mycket och det är så jobbigt att det går så trögt. Drömmer så mycket om stt få berätta för barnen att de ska få syskon men är rädd att det aldrig blir. Två missfall på den här tiden så hoppet har ju funnits där. Men åldern är ju klart emot en. Gick ganska lätt med första två, fem och tre månader, men jag har hört från många håll att trean kan vara svårare.

    Ville bara ha drygt tre år mellan yngsta och en trea men tiden går så de skulle hinna bli minst nästan fem och sju.

  • Solros78
    Sötebröd skrev 2014-10-17 13:50:20 följande:

    Spännande smile1.gif

    Jag har ÄL någon gång i slutet på nästa vecka. Vågar dock inte riktigt tänka på det smile5.gif Blir det så blir det. 

    Skulle man nu mot förmodan bli gravid nu så blir det ju en mitt i sommaren bebis, har ni andra funderat något på det eller är det bara jag som tänker praktiskt?


    Jag tycker det vore kul med en annan årstid än jag redan har (har två vinterbarn) men tycker egentligen att sommaren verkar värdelös period att få barn på.
  • Solros78
    Anonym (MissHopeful) skrev 2014-10-17 10:33:03 följande:
    Pratar ni öppet om att få till det de aktuella dagarna? Vi gör inte det.  Min man vet ju naturligtvis på ett ungefär när de fertila dagarna är, men inte exakt, Det vet inte jag heller å andra sidan men kanske lite bättre än han. Men han är allergisk mot att ha sex för barnalstrings skull. Om jag var yngre skulle jag nog vara mer avslappnad men nu känner jag lite stress att försöka få till den på ett ungefär i alla fall.
    Vi har väldigt lite sex för närvarande så det blir extremt tydligt att ha det runt äl, jag säger till vilka dagar det behövs och då kör vi. Förstår inte varför det skulle vara känsligt för mannen att veta, jag kan ju inte låtsas vara tokkåt just en viss vecka men sällan annars... Dessutom krävs det ju sex i form av samlag vilket också kräver viss tanke.
  • Solros78
    Anonym (MissHopeful) skrev 2014-10-17 15:45:51 följande:
    Min man vill ha sex när han är sugen, inte enbart för att göra bebis, det blir lite mekaniskt för hans del. Och jag förstår honom faktiskt, samtidigt som jag för min del tycker att det är okej att "bjuda till" lite extra i äl-tider. Och för mig är det faktiskt så att jag blir rätt tok-kåt just den veckan. :). Min lust påverkas jättemycket av äl. Under PMS-veckan däremot går jag mest och morrar och vill inte ha så mycket fysisk närhet öht. Men det där verkar vara så himla olika.
    Jag har faktiskt också tänkt att jag blir lite mer sugen i ältider.

    Och ja, det blir lite mekaniskt men det får det vara tycker vi båda.
  • Solros78
    Anonym (MissHopeful) skrev 2014-10-27 11:42:32 följande:

    Testade i morse. Det var toknegativt. Inga nyanser där inte. Kände besvikelse men inte så mycket att göra. Känner mig ju lite splittrad så ett positivt resultat hade stressat upp mig helt klart.

    Fick sedan mensen en timme senare. På dag 25!? Senaste cykeln var 30 dagar. Alltså prickade vi nog inte särskilt rätt alls.

    Nåja, kan dricka vin i alla fall. Frågan är om jag inte ska köra lite digitalt nästa gång (digitala äl-test). Dom är så dyra bara!

    Önskar er lycka till!


    Tänk på att barn kostar ca en miljon under sin uppväxt, då är inte dyra ältester något i jämförelse.
Svar på tråden Fler som funderar på ett tredje barn och längtar?