• josefinkni

    Vad tror ni positivt?

    Hej! Skulle verkligen behöva hjälp att analysera mina senaste test. Tog två nu på em tycker mig ana något på båda men behöver fler ögon.

  • Svar på tråden Vad tror ni positivt?
  • josefinkni
    Anonym (:() skrev 2014-10-06 18:23:26 följande:

    Jag ser inte ens en skugga :(

    Är din mens mycket sen?


    Oki ja en månad ca tycker mig se på båda men får väl ta ett nytt imorgon.
  • josefinkni
    Camilla85ify skrev 2014-10-12 21:25:40 följande:

    Men hade du BMI för en månad sedan? Är du säker på det? (Ursäkta jag frågar,tänkte bara du kan ha haft senare ÄL och en lång cykel ) =)


    Hej! Ja nått sånt måste det ha varit. Detta var ju inte planerat har gått på cerazette och därför har set varit svårt att veta exakt när man ska ta test osv. Men det sista är solklart positivt vet att man inte ska kolla på testen efter testtiden men det var så starkt då och rosa/ lila och inte tunt. Har drag i tjejscen och har börjat må illa smått främst på morgonen. Antar att en trea är på g trots allt, lite oväntat men välkommet ändå. Ska ringa mvc idag iaf.
  • josefinkni
    Zarina skrev 2014-10-13 12:16:31 följande:
    Håller med, sådär ser nog inte test ut i vecka 9, snarare vecka 4-5....
    Nä tror inte jag e i vecka 9 snarare som ni säger 5-6 kanske. Pratade med mvc och ska dit och få en tid för vul eftersom jag inte vet hur långt gången jag är.
  • josefinkni

    Imorse fick jag det här :) hade en liten blödning för ca två veckor sen och bm bad mig vänta i två veckor och ta ett nytt test och detta fick jag.

  • josefinkni
    LillaJag06 skrev 2014-10-31 08:28:11 följande:

    Efter så lång tid borde testerna vara bra mycket starkare och efter att du fått en blödning plus att testet är så svagt hade jag tolkat det som mf. Du kanske kan få komma in och kolla hormonnivån eller ett vul?


    Asså jag vet ju inte riktigt varför testerna visar så här därför jag frågar vad ni tror.. Men ska köpa något annat test och se vad resultatet blir.
  • josefinkni
    Anonym (?) skrev 2014-10-31 08:39:41 följande:

    Har du gjort vul ännu?

    Teststrecken är klart synliga tycker jag. Samtidigt är de väldigt svaga efter så här lång tid. En möjlig förklaring skulle kunna vara att du är låghormonare och inte får så starka utslag på teststickorna. Detta är dock väldigt ovanligt. Jag skulle vänta och se vad vul säger. Det är ju egentligen bara det som kan ge dig svar på huruvida du är gravid, och om det ser bra ut. 

    Håller mina tummar för dig!


    Tack :) ja det är jobbigt att inte veta får ta och ringa mvc igen och kolla om dom kan boka in mig på en tid.
Svar på tråden Vad tror ni positivt?