• Anonym (!!!)

    Min mamma blir vräkt och vill bo hos mig

    Anonym (??) skrev 2014-10-12 17:18:41 följande:

    Förstår inte ts syfte till tråden, du säger att din mamma blivit vräkt för att hon haft det svårt ekonomiskt alltså att hon hade betalt om hon kunnat, ändå så vill du inte hjälpa din egen mamma samtidigt som du säger att du hade "hjälpt" henne om du kunnat, trots att du kan det även om det innebär att ha tålamod med henne och leva trångt vill du intala dig sj att du inte kan, så min fråga är vill du ens hjälpa henne? Eller har du skaffat tråden som en försvarsmekanism för att få stöd från andra som håller med sig så du kan leva me dig själv efter att du vänt din mamma ryggen?


    håller med! Hur ere ta vill du ens hjälpa din mamma eller låtsas du bara ? för du kan ju hjälpa henne komma på ben åtminstone när du ändå säger att hon inte misskött sig utan att hon haft det tufft ekonomiskt, för mig äre family first oavsett, de är en ovillkorlig kärlek så som de alltid ställt upp för mig när ja inte alltid varit älskvärd, men de mina värderingar du kanske har ändra,
  • Anonym (!!!)
    Anonym (Pojgc) skrev 2014-10-15 13:20:43 följande:
    Det är väl ingen som överger sina "nära".

    Men man vet själv vilka är ens familj och nära , ingen utomstående kan skriva en lista endast baserad på biologisk släktskap.
    Jag förstår inte va du menar, vadå ingen kan säga vem som är ens nära, ja menar ju så klart biologisk släkt, ju närmare släktband desto mer värnar man om de anser jag, folk här i fl håller dock inte med, speciellt vi svenskar det sista vi gör är att värna om släkten, så fort man bråkar, blir osams så är lösningen bryt kontakten med hen, det är nått ja tycker utlänningar är så bra på, att värna om familjen att aldrig överge familjemedlemmar oavsett hur dåliga de är och vad de än gjort så är det alltid deras mamma/syster/bror/svärmor etc men vi svenskar vi bryter kontakten direkt tills de blir äldre sätter de på hem hälsar aldrig på de, sedan väntar man på att ärva,det är därför äldreboenden är fulla av svenskar o aldrig utlänningar, ja önskar vi en dag kan få sympatin tillbaka, speciellt för de som uppfostrat oss. (Nu kommer säkert någon skriva, det är långt ifrån alla föräldrar som är bra,fortfarande så tittar utlänningarna ner när deras föräldrar ibland misshandlat de, varför ? Det är deras föräldrar man höjer inte handen, eller käftar emot i deras kultur)
Svar på tråden Min mamma blir vräkt och vill bo hos mig