Inlägg från: Johan75 |Visa alla inlägg
  • Johan75

    Lägga ner Bromma flygplats?

    Stockholm växer så det knakar, så Bromma kommer nog inte kunna vara kvar i längden hur som helst. Det är för attraktiv och dyr mark för att lägga en flygplats på. 

    Sen är ju TS illa dolda flyktingkritik bara tröttsam. Misstänker att det är debatt om flykting/invandringsfrågan du är ute efter och inte en om Bromma.


    Behold, i come as a thief.
  • Johan75
    Rataxes skrev 2014-10-16 12:53:42 följande:
    Jag förutsätter att även villorna rivs för höghusbebyggelse. Ingen kan vara emot ett så dumt arealutnyttjande...
    Byggs det nytt så bygg det säkerligen mest flerbostadshus. 
    Behold, i come as a thief.
  • Johan75
    Armand skrev 2014-10-17 03:19:57 följande:
    Planen från Bromma flyger över oss och faktum är att befolkningen enbart ökar med onödiga flyktingar, så vi hinner aldrig bygga ikapp om det ska fortsätta som nu. Senast byggdes en miljon bostäder på 10 år, i typ Skärholmen, Rinkeby och Tensta, vilka bor där nu så det är överfullt.
    Man måste kunna klara 2 problem minst på en gång.
    Nej, det är inget "faktum". Tittar vi på de stadsdelar som bygger nytt i större utsträckning just nu så är det Kungsholmen, Östermalm och Liljeholmen. Inte direkt de mest flyktingtäta områdena. Inte heller lär det bli så i Bromma med dagens byggregler och de priser som dessa medför. 

    Med detta sagt. Personligen tycker jag Stockholm kan ta det lite lugnt med byggandet av bostäder. Det övriga samhället hänger inte med. Sjukhusen, skolorna, kollektivtrafiken och infrastrukturen generellt räcker inte till just nu. Bilköerna blir längre och längre dag för dag känns det som. 

    Fine - lägg ner Bromma Flygplats och bygg bostäder, men då bör man nog kunna presentera några lösningar och alternativ först. Vill de att folk ska åka tåg istället för flyg får de nog fixa tågen först. Bara tanken på bilköerna vid Alvik ifall de bebygger Bromma är ju svindlande. 
    Behold, i come as a thief.
Svar på tråden Lägga ner Bromma flygplats?