Inlägg från: Anonym (Instämmer) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Instämmer)

    Kk kräver abort

    Anonym (joråsatt) skrev 2014-10-17 13:25:22 följande:

    Om du är säker på att du tycker det känns ok att låta ett barn växa upp med bara en förälder så behåll det men du kan inte förvänta dig att barnets pappa ska finnas där emotionellt eller fysiskt.

    Kan inte tänka mig något värre för ett barn än att veta att man är oönskad av en förälder. Jag tycker du får bita i det sura äpplet helt enkelt och inte låta det bli lite "sisådär" med preventivmedlen i framtiden om du inte är beredd att ta konsekvenserna. 

    Observera att jag INTE säger att preventivmedel bara är ditt ansvar. Han är minst lika mycket skyldig. Men titta på fakta: Ni har ett KK-förhållande, INTE en kärleksrelation som är tänkt att vara, då är man EXTRA försïktig.


    Tänkvärda ord till TS; och då syftar jag på HELA innebörden i inlägget. Förstår inte alls grejen med att skaffa barn till varje pris.
  • Anonym (Instämmer)
    Dessutom; är det så viktigt för dig att alstra fler barn att det är värt att skapa svåra problem inte bara för den ofrivilliga pappan utan även för det oönskade barnet? Blir så upprörd över sådant här då en persons vilja ska råda över fler inblandade då det endast (med ganska stor sannolikhet) kommer att leda till olycka och tandagnisslan. Vet själv hur det är att växa upp med trasiga familjeband så därför är frågan lite extra känslig för mig, antar jag. 
  • Anonym (Instämmer)
    IsaStardust skrev 2014-10-18 02:38:36 följande:

    Återigen ett myspysigt exempel på vad abort"rätten" gör. Används som ett vapen för kvinnoförtryck. Sånt här får mig att önska att abort var förbjudet. Ni som tjatar på ts om abort äcklar mig. Ts- låt ingen tvinga dig till något som känns fel!


    Barnförtryck då? 
  • Anonym (Instämmer)

    Och tänker någon på barnets perspektiv här, att växa upp som oönskat av pappan?

  • Anonym (Instämmer)
    IsaStardust skrev 2014-10-18 13:12:34 följande:

    tycker det är skrattretande när män som inte vill ta sitt ansvar använder "men tänk på barnet!" som argument. för det är ju vad man gör, när man önskar barnet döden? att abort på något sätt skulle vara till för barnets skull är ren och skär lögn, som ganska många tyvärr går på och fortsätter använda.


    Jag är inte en man men har däremot vuxit upp utan pappa, vilket satt sina spår.
  • Anonym (Instämmer)
    Anonym (logik) skrev 2014-10-18 13:28:39 följande:

    du inser att du samtidigt förklarar din mamma som värdelös? Det finns flera som växer upp med en föärlder som växer upp lyckliga och framgångsrika

    den person som älskade dig och valde att föda dig  är anledningen att du nu kan sitta här och uttrycka din åsikt, eller hade du föredragit att inte leva alls?


    Anonym (logik) skrev 2014-10-18 13:28:39 följande:

    du inser att du samtidigt förklarar din mamma som värdelös? Det finns flera som växer upp med en föärlder som växer upp lyckliga och framgångsrika

    den person som älskade dig och valde att föda dig  är anledningen att du nu kan sitta här och uttrycka din åsikt, eller hade du föredragit att inte leva alls?


    Min mamma fanns inte där och tror näppeligen att hon någonsin älskat mig. Det enda jag vidhåller är att jag tycker skrämmande många skaffar sig barn för lättvindigt, som de sedan inte förmår ta hand om. Måste man det till varje pris?
  • Anonym (Instämmer)
    honkie skrev 2014-10-19 11:18:23 följande:

    Det är just det som är grejen; det har inte gått så himla illa. De lever ganska bra liv och är till synes mycket lyckliga. Men de bär på något de inte förtjänar att bära. Någonstans där inne finns en mörk sorg som gör sig påminnd med jämna mellanrum, ett trauma som format dem.

    För att du ska förstå hur jag tänker kring kvinnans kropp i det hela så kan jag börja med att säga: Avla barn är enligt mig höjden av egoism. Det är utan tvekan det mest egoistiska man kan ägna sig åt. Som blivande förälder är man totalt redo att sätta ett liv på denna jord med en "jag håller tummarna"-inställning. Man är totalt upphängd på det praktiska i sin egen roll som förälder och huruvida man klarar uppgifterna eller inte, läs själv vad du skrev om tandborstning och frukost. Frågeställningen förblir i det praktiska facket och klarar man av uppgifterna så har man lyckats i sin föräldraroll. Sjukt.

    Med det sagt så menar jag inte att föräldraskap är dåligt eller att folk ska sluta producera barn. Jag vill bara lyfta fram att oavsett vad mannen känner så begår kvinnan världens absolut mest egoistiska handling med väldigt simpla anledningar såsom " min kropp, mitt val". Längre än så tänker man sällan och det är så otroligt sorgligt. Man är redo att totalt förstöra ett barn genom olika trauman endast för att man som drömmande förälder "vill ha barn". Man kastar tärningen och hoppas på det bästa för att man själv vill.

    Såååå visst, det är kvinnans kropp och det är ta mig fan hennes jävla skyldighet att tänka i fler än de praktiska "borsta tänderna"-banorna innan hon tar ett så pass stort beslut.

    Inget illa mot dig, du är knappast ensam om dina åsikter.


    Mycket kloka ord!
Svar på tråden Kk kräver abort