• Anonym (oanständigt)

    Kåt på min chef, brud och 24 år

    Det är så at

  • Svar på tråden Kåt på min chef, brud och 24 år
  • Snutten6
    Anonym (:) skrev 2014-10-19 12:59:12 följande:
    Du har rätt, du berättade hur det skulle kännas för dig. Men det finns faktiskt kompetenta yngre personer. Men det är ju min åsikt.
    Vad är yngre och vad är kompetens ?
  • Alexandre Nayle
    Anonym (Jasså) skrev 2014-10-19 12:57:51 följande:
    Ja du, alla har inte målet att bli chef. En del blir chef ung pga blodsband. En del är helt enkelt fantastiskt duktiga. Och visst en del är dumma och blir inte chef pga det. Men alla situationer är olika och därför så kan det hända att man känner som dig. Men mest är det nog ditt hjärnspöke som säger att det inte är ok.
    Asså, det är lugnt, jag har inga chefer öht då jag är egenföretagare. Eller ja, mig själv då har jag som chef, på gott och ont. Vad jag pratar om är att vara chef, en effektiv sådan, handlar mer än om att bara vara duktig på sitt jobb. En ska leda, en ska inge respekt. Som jag påpekade innan, skulle jag ha svårt att respektera en person som har inget, alt. väldigt lite att lära mig, inte nödvändigtvis bara om själva jobbet, utan om livet.

    Kolla på medelåldern hos USAs presidenter, t.ex.: 56 år, om jag minns rätt. Samtidigt som medelåldern hos hela befolkningen är 37 år.
  • Anonym (ta det piano)

    Chef är ett jobb som alla andra. En del är intresserade av att vara chef, andra inte. Det finns inget generellt fel med att chefen är yngre. Däremot är det urdumt att försöka sig på sex med chefen, oavsett åldersförhållande. Hur tror du er arbetsrelation kommer funka sedan?

    Och var försiktig med hur du "flörtar", speciellt om du druckit alkohol. Med tanke på hur du uttrycker dig kan ditt flörtande mycket väl upplevas som sexuella trakasserier om du inte har mer fingertoppskänsla i verkligheten än här i tråden.

  • Anonym (Verkligen. !)

    Jösses vilken fejk tråd. Någon som verkar ha tråkigt en söndag helt enkelt. !!?

  • eslah
    Anonym (oanständigt) skrev 2014-10-19 12:56:56 följande:

    Ung i sinnet ung i hjärtat

    Tack för komplimangen.


    Varsågod.

    Men allvarligt talat så tror jag bara att du löjlar dig, ingen normalbegåvad karl i farfars ålder kan vara så världsfrånvänd som dig och tro att en ungsnärta vill ha dig. Eller så är hon din handledare på Samhall, vad vet jag.
  • Anonym (oanständigt)
    Anonym (Nyfiken) skrev 2014-10-19 14:04:25 följande:

    Hur gick det? Blev det något sex?


    Vi åker den 3 november.
  • Fennyxx
    Anonym (Verkligen. !) skrev 2014-10-19 16:00:13 följande:

    Jösses vilken fejk tråd. Någon som verkar ha tråkigt en söndag helt enkelt. !!?


    Kanske det, men tyvärr inte alltför ovanligt att 50+ gubbar tror att alla snygga tjejer bara måste ha dem.
  • Anonym (Sexfantasi)

    Alltså, vilken bluff. Låter som en kåt man har suttit och fabricerat ihop detta. Vem springer runt utan bh på jobbet?? Och "alla killar" springer efter henne på jobbet, seriöst företag. Och hon har blivit anställd som ny VD dessutom. Och sedan ska det redas till Spanien också, och där hon uttryckt "att hon vill att de stannar två dagar"..alltså!!

  • LiteOtydligt

    Ni skulle åka till Spanien och du tror allvarligt talat att hon tar dig istället för en vältränad 20-25 års kille? som hon kan lätta finna med den där "kroppen" du talar om som hon har?

Svar på tråden Kåt på min chef, brud och 24 år