• Anonym (Förvirrad)

    Ratad för min kuk?

    Var ute på fest häromveckan, slutade med att jag gick hem till en tjej för lite rajtan tajtan Glad

    Vi hade grymt förspel och jag pullade upp henne så hon blev sådär plaskvåt, i alla fall så droppade jag kalsingarna och hon blev som förbytt, ville inte ha sex eller någonting. Hon såg nästan förbannad ut. Rullade över på sidan och sa att hon ville sova och att vi kanske kunde göra nåot på morgonen.

    Jag vart förvånad och försökte fortsätta, men hon ville bara sova. Jag stack hem därifrån, klarade inte av att ligga kvar då det enda jag tänkte på var att jag inte dög som man, ville nästan gråta. Svårt för er med över medel kuk att förstå detta, men det sved verkligen.
    Jag har kanske 12-13cm, inte mycket omkrets.

    Varför gjorde hon så? Är relativt säker på att hon tyckte jag hade för liten men liksom, varför göra det så jävla uppenbart..
     

    Har detta hänt flera eller stötte jag på ett riktigt svin till tjej bara?
  • Svar på tråden Ratad för min kuk?
  • Anonym (Förvirrad)
    Anonym (hejhej) skrev 2014-10-23 02:28:56 följande:
    Du kanske hade fartrand i kalsingarna? Skrattande
    Men om hon var plaskvåt så borde hon ju inte velat sluta oavsett storlek?!
    Kan förstå om du haft 3 cm eller 30 cm, det hade kanske varit en chock.
    Haha fartrand yeey. Nejmen unga tjejer idag är extremt kukfixerade.
  • Anonym (hejhej)
    Anonym (Förvirrad) skrev 2014-10-23 02:54:03 följande:
    Haha fartrand yeey. Nejmen unga tjejer idag är extremt kukfixerade.
    haha ^^
    Äsch, dra inte alla över samma kam nu! Hennes reaktion lär ju vara 1 på 100, tycker det är galet

  • Anonym (My)
    Anonym (Hannah86) skrev 2014-10-23 01:59:00 följande:
    Då lär du nog bli ensam resten av livet, för det bryr sig killar om.

    Jag misstänker att du kryper till korset tillslut och skaffar en kille ändå för kvinnor vill inte vara ensamma heller.
    Jag har sambo, barn och är väldigt lycklig. :)
  • Anonym85a

    Jag tycker det är så ironiskt att min snopp är helt normal inom massa sidor på både längd och bredd. Ändå så duger den inte för någon egentligen.

  • Anonym (Hannah86)
    Anonym (My) skrev 2014-10-23 08:17:47 följande:
    Jag har sambo, barn och är väldigt lycklig. :)
    Du får återkomma efter du har berättat för din man hur pass mycket större kukar du haft i dig.
  • Anders 386
    Anonym85a skrev 2014-10-23 09:48:27 följande:

    Jag tycker det är så ironiskt att min snopp är helt normal inom massa sidor på både längd och bredd. Ändå så duger den inte för någon egentligen.


    Jag tycker det är så ironiskt att man kan känna att man inte duger även fast man har en normalkuk? Kan inte förstå det, misstänker det är nåt som dykt upp under senare år med ökade kommunikationsmöjligheter. (Internet alltså)
    När jag var ung snackades också kukstorlek. Man imponerades av dom som hade stor kuk, men jag tänkte inte ens tanken att den egna normalkuken skulle vara för liten för nån... (Men jag hörde iofs aldrig till kategorin som var ute o jagade ny ons varje vecka.)
  • Anonym85a

    Nej men dom säger att 10 är medelomkretsen. Det finns inte på världskartan. Den minsta kondomen är 9.8 cm. Alltså ska halva befolkningen ha sex utan kondom. Min är 10.5 Ren katastrof. Hälften av tjejerna känner nog inte ens att jag är inne. Och för mig är kvinnans njutning viktig. Därför avstår jag från sex. Det känns bara meningslöst

  • Anders 386
    Anonym85a skrev 2014-10-23 10:24:10 följande:

    Nej men dom säger att 10 är medelomkretsen. Det finns inte på världskartan. Den minsta kondomen är 9.8 cm. Alltså ska halva befolkningen ha sex utan kondom. Min är 10.5 Ren katastrof. Hälften av tjejerna känner nog inte ens att jag är inne. Och för mig är kvinnans njutning viktig. Därför avstår jag från sex. Det känns bara meningslöst


    Kan ju bara nämna att min fru tycker det är skönt när jag har två fingrar i henne, vet inte vad det blir för omkrets, ett par cm kanske??? Ofta har jag ett finger inne o smeker g-punkten. Ofta har jag inget i fittan utan smeker bara klitoris..  Jag märker ingen skillnad, hon njuter lika oberoende av hur mycket hon har i själva fittan.  O dessutom så får dom flesta kvinnor öht inte alls orgasm av att kuken far fram o tillbaka i fittan.
    Så tagga ner lite va - ta för dig av livet o se till att få knulla Solig Och gör några kvinnor glada, det kanske finns nån därute som just nu längtar efter att få känna just din kuk..  Och som inte bryr sig ett skit om hur stor eller liten den är...  För det är dig dom vill älska med - inte din kuk.Glad
  • Anonym85a

    Ja men fingrar kan man vinkla och komma åt känsliga punkter. Svårare med en kuk. Dessutom är inte min kuk bredare än mina 2 fingrar ihop. Vilket är värdelöst. Jag vet att jag är hård mot mig själv. Men det känns inte som min kuk hör till kroppen. Oproportionerlig (barnsligt liten). Vliken tjej blir nöjd när hon drar ner mina byxor, ingen. Skäms man, JA. Får man prestationsångest, JA. Mår man dåligt, JA.

  • Anonym (cissi)

    ]Anonym85a skrev 2014-10-23 10:24:10 följande:[/quote-nick]Nej men dom säger att 10 är medelomkretsen. Det finns inte på världskartan. Den minsta kondomen är 9.8 cm. Alltså ska halva befolkningen ha sex utan kondom. Min är 10.5 Ren katastrof. Hälften av tjejerna känner nog inte ens att jag är inne. Och för mig är kvinnans njutning viktig. Därför avstår jag från sex. Det känns bara meningslöst[/quote]

    Men nu tänker du fel med statistiken. Om 10 är medel omkrets så behöver det inte betyda att hälften av alla män har mindre och hälften större. Det kan också vara så att 96% har exakt 10 , 2% har 6 cm och 2% har 14 cm.

    Ett medelvärde säjer inte mycket alls.

    ( mitt exempel 100 pers: 96*10=960, 2*6=12, 2*14=28, 960+12+28=1000, delat med 100 Pers =10 cm i medel)

    Jag är osäker på hur många olika killar med kuk komplex ni är i tråden, några verkar vara samma person men det spelar ingen roll. Jag tror att porren håller på att förstöra för en del av en hel generation. Jag håller helt med Anders386 , det har alltid funnits andra som är sexigare snyggare bättre i sängen än man själv men det brydde man sej om förr liksom, that's life och det hindrade fan ingen från att njuta. Jag är så glad ibland att jag blev sexuellt aktiv innan internetporr, begrepp som fladderfitta och anusblekning var påtänkt. Inte fick nån hår i munnen av oralsex för tjugo år sen, då satt håret fast....

    *tanten muttrar vidare* .

    Slösa inte bort din chans till njutning på hjärnspöken ts, pröva kbt eller vänta på att bli kär. Det är kanske kukfixerat i din krets av tjejer på krogen som söker ons, vad vet jag, men byter du krets så finns det andra tjejer.

Svar på tråden Ratad för min kuk?